333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Oyun, çıktığı gün Steam'de 86 bin eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmış, aslında pek de şaşırtıcı gelmedi çünkü oyun bayağıdır ertelendiği için beklenen bir oyundu ve sürekli merakları üst seviyede tutabildi. Oyunun her ne kadar sorunları olsa da oyunun ilerleyen zamanlarda düzeleceğini düşünüyorum ve gerçek S.T.A.L.K.E.R. fanları bilir ki bu oyunun sorunsuz çıkmaması imkansızdı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun sorunları Cyberpunk gibi aşılamayacak sorunlar değil. 1-2 güncellemeyle düzelebilecek sorunlar.

Ve oynanış olarak oldukça keyifli. Uzun süre aktifliğini koruyacağını düşünüyorum.

@241212, onlar da düzelir diye umut ediyorum. Firma oyuncuları daha da idare edemedi çünkü oyun bayağıdır ertelenen ve beklenen bir oyundu.

@pilotds, oyunu daha fazla erteleyecek olsaydı oyuncuların oyuna karşı ilgisi sönerdi. Aslında oyuna açık beta ibaresi eklenseydi iyi olabilirdi.

@pilotds, oyunu daha fazla erteleyecek olsaydı oyuncuların oyuna karşı ilgisi sönerdi. Aslında oyuna açık beta ibaresi eklenseydi iyi olabilirdi.

Ama kurtarılamayacak gibi gözükmüyor birkaç güncelleme ile daha fazla düzeltilir ve oyuncu sayılarını arttıracaklarını düşünüyorum. Mod yapımcılarına da destek verilirse oyun güzel bir hal alabilir.

@pilotds, Cyberpunk 2077 bile toparladıysa bu oyun net toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…