Oyun ilgimi çekti, Türkçe alt yazı ve arayüz varmış. Teşekkürler.

Ben 1-2 patch bekleyip oynayacağım. Bu güzel oyunu sorunlu haliyle oynamak istemiyorum. Ama konsola yüklemiştim, belki denerim dayanamayıp. Konsoldaki sürümü daha az sorunluymuş. Gece vakti deneyecektim önceden de sonradan biraz beklemeye karar verdim.

Oyun ilgimi çekti. Türkçe yaması yapılırsa oynamak istiyorum. Teşekkürler.

Kendiliğinden Türkçe hocam @pilotds'nin de dediği gibi.

@alasakarama, muhtemelen ben de birkaç yama sonra oynarım. Daha bitirilmesi gereken oyunlar varken onları bitiririm, sonra buna bakarım.

Hocam ufak bir sorunu hallettikten sonra oyuna girdim hiçbir sorunla karşılaşmadım seviniyorum etrafta dolaşırken 2 - 3 NPC t şeklini almış bekliyorlardı. Bunlar düzeltilirse çok güzel bir oyun olur.

Stalker'da bug yoktur anomali vardır Şaka bir yana zamanla düzelecek. Cyberpunk'taki gibi aynı. Başlarda sorunlu olması oyunun kalitesini aşağıya çekmez. Ben de birkaç ay bekleyeceğim oynamak için.

15-20 dolar olsa alırdım ama 43 dolar fazlaymış.
Epic Games'te ön siparişteyken 345 liraydı. Ben de çıkmadan zam yapmazlar diyip ertelemiştim fakat oyun daha ön siparişteyken zam yedi...

Adamlar kısıtlı bütçelerine ve geliştirme süresince yaşanan birçok zorluğa rağmen Türkçe dil desteği koymayı ihmal etmemişler. Tekrar anlamış olduk, mevzu korsan oyunculuk falan değil, basbaya ırkçılık gibi bir şey var burada. Onun dışında oyunda geçirdiğim 8 saate göre oyun gayet keyifli. Benim aradığım atmosfer buydu. Açık söylemek gerekirse ilk 2 saat hayal kırıklığı olarak düşündüm ama sonradan bug ve optimizasyon sorunları hariç uzun soluklu ve belli bir kalitenin üzerinde olduğunu anladım. Zamanla düzeltilebilecek bir durumda zaten. Aman aman bir facia söz konusu değil.

Benim karşılaştığım can sıkan sorunlar şunlar oldu:

-NPC'ler bazen gizlice yaklaşılmasına rağmen seni aniden görebiliyorlar. Bu normalde sorun yaratmaz ama Stalker'da çatışmalar çok anlık ve oldukça zorlu olduğundan 2 mermiye direk ölüyorsunuz.

-Ufak tefek olan düşmanlara ateş edildiğinde aim tam olarak düşmanın üstünde olmasına rağmen saçma bir şekilde mermi isabet etmiyor ve bu da merminin az olduğu durumlarda çok can sıkıcı oluyor.

-Son olarak da 20 dakika kadar önce oyundaki renkler ve sesler bir anda bozuldu. Renk körü olanlar için yapılan ayarlar olur ya hani ona benzer bir renge büründü oyun aniden ve sesler gitti. Artı olarak oyunun bir anda hangi sisteme sahip olursanız olun şanssızsanız 10FPS'lere düşme sorunu var.

-Bir şey daha var yazmayı unutmuşum. En berbat şey bu karşılaştığım. Hacı oyuna her girişte gölgelendiricileri derlemek neden bu kadar sürüyor anlamadım. Bazen 2 dakika sürüyor ama bazen de sürpriz yaparak 20 dakika boyunca gölgelendirici derliyor oyun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…