Steam S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Unreal Engine hatası veriyor

BOXKURT

Femtopat
Daha fazla  
Böyle bir hata alıyorum çözüm bilen var mı?

Ekran görüntüsü 2024-11-23 121603.png

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Eksik driver var ise yükleyin. Ekran kartının son sürümde olduğunu teyit edin. Bu sorunlar düzelmez ise oyunu silip yeniden yüklemeniz gerekecek.

Ayrıca oyun bir çok sorunla çıkışını yaptı. Zamanla update ile bazı sorunlar düzelir.

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Eksik driver var ise yükleyin. Ekran kartının son sürümde olduğunu teyit edin. Bu sorunlar düzelmez ise oyunu silip yeniden yüklemeniz gerekecek.

Ayrıca oyun birçok sorunla çıkışını yaptı. Zamanla Update ile bazı sorunlar düzelir.

Doğrulama yaptım ekran kartım güncel DirectX hatası alıyorum bazı oyunlarda ondan kaynaklı olabilir mi?

Oyun şu anda çok sorunlu, optimizasyon sıkıntıları ve Unreal Engine kaynaklı problemleri yaşayan pek çok kişi var. Ben de satın aldım ama henüz oynamaya başlamadım, önce sorunların çözülmesini bekliyorum. Sen de bekle bence, çünkü bu oyun emek isteyen bir survival oyunu. Eğer en kritik anda save almadığın bir yerde crash verirse, 1-2 saatlik emeğin boşa gider ve sinir bozucu olabilir.

Buradan son sürümü indirip kurabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Oyun şu anda çok sorunlu, optimizasyon sıkıntıları ve Unreal Engine kaynaklı problemleri yaşayan pek çok kişi var. Ben de satın aldım ama henüz oynamaya başlamadım, önce sorunların çözülmesini bekliyorum. Sen de bekle bence, çünkü bu oyun emek isteyen bir Survival oyunu. Eğer en kritik anda save almadığın bir yerde crash verirse, 1-2 saatlik emeğin boşa gider ve sinir bozucu olabilir.

Sinir bozucu olur evet ama merak ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı