S.T.A.L.K.E.R. 2'nin oyun içi görüntüleri sızdırıldı!

Beklendiği gibi gözüküyor, ilginç bir şey yok.

Oyunu PC'de ön yüklemeye açmıyor olan ve basın kuruluşlarının inceleme yayınlamasına izin vermiyor olan GSC Game World'e fiziksel disk satıcılarından şok hamle.

Çıkış günü bu oyundan bir şey çıkacak da ne çıkacak bliemiyorum. Microsoft bu sefer de Kievli NFT çetesinden gol yemiş olamaz değil mi?

Son düzenleme:
Bu oyunda anlam veremediğim bir eksiklik var. Ne olduğunu tam bilmiyorum ama eminim ki bir şey var. Çok göze çarpmasa da alttan alttan rahatsız eden bir şey.

Şimdi yeniden baktım, galiba renk paleti çok soluk. Bundan rahatsız olmuş olabilirim.

2. ve 3. resim daha geçen hafta bitirdiğim Stalker Shadow of Chernobyl ile çok benziyor. Umarım 2007'deki formülü alıp 50 saate uzatıp sunma hatası yapılmaz.

İlginç bir şekilde Xbox oyunlarında hep yaşanan bir durum. Nintendo oyunlarında da yaşanıyor. Fiziksel kopyaları erkenden satıyor birileri, onlar da oynuyorlar. Bu oynayan kişi ayrıca oyunda pompalı ile kafa koparamadığımızı yazmış. Grafiksel ilk fragmanlara göre ciddi downgrade yemiş. Belki de PCde daha iyidir.

Umarım 2007'deki formülü alıp 50 saate uzatıp sunma hatası yapılmaz.

İnsan korkmuyor da değil çünkü 2013 ve sonrası çıkan oyunlarda, mantık genel olarak aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…