2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 5 Aralık 2022 #1 S.T.A.L.K.E.R.: Bundle | PC - Steam | Game Keys Pick up your S.T.A.L.K.E.R.: Bundle PC copy from Green Man Gaming today and remember to sign in for our best price. www.greenmangaming.com Sosyalde birkaç konuda sitenin güvenilir olduğundan bahsedilmiş, almak isteyen alabilir. Yaşayacağınız kötü bir tecrübede sorumluluk kabul etmiyorum.
S.T.A.L.K.E.R.: Bundle | PC - Steam | Game Keys Pick up your S.T.A.L.K.E.R.: Bundle PC copy from Green Man Gaming today and remember to sign in for our best price. www.greenmangaming.com Sosyalde birkaç konuda sitenin güvenilir olduğundan bahsedilmiş, almak isteyen alabilir. Yaşayacağınız kötü bir tecrübede sorumluluk kabul etmiyorum.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 5 Aralık 2022 #2 Aşırı şekilde jumpscare içeriyor mu?
Azure Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 632 Çözümler 4 5 Aralık 2022 #3 shocktroop dedi: Aşırı şekilde jumpscare içeriyor mu? Genişletmek için tıkla... Jumpscare filan yok, bu outlast tarzı bir oyun değil.
shocktroop dedi: Aşırı şekilde jumpscare içeriyor mu? Genişletmek için tıkla... Jumpscare filan yok, bu outlast tarzı bir oyun değil.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 5 Aralık 2022 #4 Şu an almayı düşünüyorum. Eski olmasına rağmen sıkmaz değil mi?
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 5 Aralık 2022 #5 ZesuN dedi: Şu an almayı düşünüyorum. Eski olmasına rağmen sıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sıkmıyor vuruş hissiyatı dışında çok eski hissettirmiyor. Ben ilk oyunun bir yerinde çok korkup bırakmıştım.
ZesuN dedi: Şu an almayı düşünüyorum. Eski olmasına rağmen sıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sıkmıyor vuruş hissiyatı dışında çok eski hissettirmiyor. Ben ilk oyunun bir yerinde çok korkup bırakmıştım.
kscviewer Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 251 5 Aralık 2022 #7 GMG Türkiye'ye satışı kapalı boşuna almaya çalışmayın.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 5 Aralık 2022 #8 Luxorz dedi: Almama izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi denedim neden almamıza izin vermiyor? kscviewer dedi: GMG Türkiye'ye satışı kapalı boşuna almaya çalışmayın. Genişletmek için tıkla... E TL yazıyor ülke olarak da ismimiz var ne alaka anlamadım. Kodu alıp Steam'de kullanamaz mıyız?
Luxorz dedi: Almama izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi denedim neden almamıza izin vermiyor? kscviewer dedi: GMG Türkiye'ye satışı kapalı boşuna almaya çalışmayın. Genişletmek için tıkla... E TL yazıyor ülke olarak da ismimiz var ne alaka anlamadım. Kodu alıp Steam'de kullanamaz mıyız?
kscviewer Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 251 5 Aralık 2022 #9 ZesuN dedi: Bende şimdi denedim neden almamıza izin vermiyor? E TL yazıyor ülke olarak da ismimiz var ne alaka anlamadım. Kodu alıp Steam'de kullanamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Eskiden Türkiye'ye satışı vardı o yüzden TL ibaresi var. Satış olmadığı halde TL ibaresinin kalması sitenin suçu.
ZesuN dedi: Bende şimdi denedim neden almamıza izin vermiyor? E TL yazıyor ülke olarak da ismimiz var ne alaka anlamadım. Kodu alıp Steam'de kullanamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Eskiden Türkiye'ye satışı vardı o yüzden TL ibaresi var. Satış olmadığı halde TL ibaresinin kalması sitenin suçu.
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 5 Aralık 2022 #10 Site üzerinden Türkiye'de maalesef uzun süredir alım yapılamıyormuş. Güzel fırsattı, kaçtığına üzüldüm. Son düzenleme: 5 Aralık 2022
Site üzerinden Türkiye'de maalesef uzun süredir alım yapılamıyormuş. Güzel fırsattı, kaçtığına üzüldüm.