Açıkcası heyecanlandım. Hadi, ben yapamasam bile bir türkçeye çeviren birilerinin olması beni mutlu etti. Başarılarınızın devamını dilerim. İnşallah beraber başaracağız. Oyun final sürümü vermese yine de yamayı yapmayı düşünürmüydünüz ?

Oyun final sürümü vermese yine de yamayı yapmayı düşünürmüydünüz ?
Orası meçhul. Ben halen GSC Gamese baya kızgınım açıkçası Stalker 2'yi yapmadılar, iptal ettiler. Stalker 2 olsaydı efsane olurdu ama...
Ama modcular sağ olsun bu şaheserleri günümüzde oynamamızın en büyük sebebi modlardır.

Kesinlikle, bir de S.T.A.L.K.E.R Noises of Zone çalışması vardı. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Kesinlikle, bir de S.T.A.L.K.E.R Noises of Zone çalışması vardı. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Xray engine çok eski bir motor. Bu mod gurubu oyunun sanırım grafiklerini baya geliştirmeye çalışmışlar ileride çıkabilir mod.
Fakat optimizasyon, crash ve buglar için çok büyük çaba sarfedilmesi lazım. Nedeni ise xray engine motoru bu grafik eklemelerini kaldıramayabilir çünkü Xray engine motoru sürekli üstüne eklemeler yapılmış bir motor yani en yüksek sınırına kadar ulaşılmış bir motor. Haliyle sistemi ortanın altında olan kullanıcıların xray engine çalışmayı durduru vb... gibi hatalarla karşılaşması çok muhtemeldir.
(MeraklıGenç hesabım 9 şubata kadar ban yemiş. Moderatörler yavaş olun. )

Ben "CryEngine 3" ile geliştirildiğini okumuştum sanırım.
Baya uzun bir süre banlanmışsınız, hâyırlısı.

Oyun ücretsiz. Son sürüm kurulum indirecek olursanız yaklaşık 5,90GB kadar.

Oyunun eski bir kurulum dosyasını açınca ise bunların kurulumdan sonra kurulması veya kurulum sırasında kurmak istediğinde ise kurulması gerekiyor.

("Xvid" programının 1.3.3 sürümü çıkmıştı sanırım. Onu kendi sitesinden indirebilirsiniz.)
("Bunlara neden ihtiyacım var ? bunların çoğuna zaten sahibim." diyebilirsiniz ama örneğin "Xvid" programı ile oyun içindeki başlangıçtaki video açılıyor. O kurulu olmadan oyun çalışmaz.)
Kendimce önerim en az 15GB alan ile 30GB alan boşluk olması.
Oyun ise önerilen 20GB alan diyor.

Sistem gereksinimleri;

(Grafik ayarını çok düşük yaparsanız çimler gözükmüyor ve sistemim 32 bit oyunu oynamakta bir sıkıntı çekmiyorum.)
Kurulum basit, kuracağınız diski seçin ve kurulsun bu kadar.
  • 1.4005 Sürümüne güncelleyin. (407MB kadar güncelleme dosyası indireceksiniz.)
1.4005 Sürümüne güncellerken şöyle bir seçenek çıkacak.

Direk kurabilirsiniz benim bu ayarlar ile ilgili bir şey diyemem sizin tercihiniz, kendi sitesinde ise şöyle yazmakta. Artık tercih sizin.

Bütün güncellemelerin ne artılar getirdiği veya hatalar ile ilgili düzeltmeleri;

Oyunla ilgili ayrıntı isterseniz içinde çıkan "manual.pdf" dosyası mevcut. 14,6MB Dropbox

Oyunda "Easter Eggs" dediğimiz bazı zamanlar görebileceğiniz animasyonlar var. Örneğin bu gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve tabikide daha fazlası. Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarılarınızın devamını diliyorum böyle şeyler görmek güzel ve mutlu ediyor insanı kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…