Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.192 Çözümler 10 8 Ekim 2021 #11 GreatArcher dedi: Metroya benzeyen hangi oyunlar var Genişletmek için tıkla... Stalker dan başka bulamadım bende metro serisi efsanedir benzeri zor gelir.
GreatArcher dedi: Metroya benzeyen hangi oyunlar var Genişletmek için tıkla... Stalker dan başka bulamadım bende metro serisi efsanedir benzeri zor gelir.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Ekim 2021 #12 Saitama1 dedi: Stalker dan başka bulamadım bende metro serisi efsanedir benzeri zor gelir. Genişletmek için tıkla... metroda her şey var. Aksiyon, korku, survival...
Saitama1 dedi: Stalker dan başka bulamadım bende metro serisi efsanedir benzeri zor gelir. Genişletmek için tıkla... metroda her şey var. Aksiyon, korku, survival...
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.192 Çözümler 10 8 Ekim 2021 #13 GreatArcher dedi: Metroda her şey var. Aksiyon, korku, Survival... Genişletmek için tıkla... Metrodaki o yalnızlık hissi vs hiçbir oyun bu tarz hissi veremedi bana.
GreatArcher dedi: Metroda her şey var. Aksiyon, korku, Survival... Genişletmek için tıkla... Metrodaki o yalnızlık hissi vs hiçbir oyun bu tarz hissi veremedi bana.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 10 Ekim 2021 #14 Saitama1 dedi: Metrodaki o yalnızlık hissi vs hiçbir oyun bu tarz hissi veremedi bana. Genişletmek için tıkla... Dead Space serisini oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim. Dead Space 1 Remake gelecek. Metro serisi gibi tadı damağında kalır.
Saitama1 dedi: Metrodaki o yalnızlık hissi vs hiçbir oyun bu tarz hissi veremedi bana. Genişletmek için tıkla... Dead Space serisini oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim. Dead Space 1 Remake gelecek. Metro serisi gibi tadı damağında kalır.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.192 Çözümler 10 10 Ekim 2021 #15 Grenouille dedi: Dead Space serisini oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim. Dead Space 1 Remake gelecek. Metro serisi gibi tadı damağında kalır. Genişletmek için tıkla... İlk oyunu oynadım biraz pek sarmadı karakter çok hantal.
Grenouille dedi: Dead Space serisini oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim. Dead Space 1 Remake gelecek. Metro serisi gibi tadı damağında kalır. Genişletmek için tıkla... İlk oyunu oynadım biraz pek sarmadı karakter çok hantal.