Abbdbpkr233 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 İndirimde toplamı 20 TL'ye düşmüş. Hak eder mi? Nasıl bir seri? Ona göre alacağım.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 26 Haziran 2021 #2 Abbdbpkr233 dedi: İndirimde toplamı 20 TL'ye düşmüş. Hak eder mi? Nasıl bir seri? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Sizi bilmem ama çok zamandır oynamak istediğim bir seriydi. İndirime girmeden önce alacaktım ama indirim olunca benim için daha güzel oldu. Bana kalırsa hak ediyor. Edit:Not:eğer Korku/Macera/FPS/Aksiyon temalı oyunlar seviyorsanız güzeldir.
Abbdbpkr233 dedi: İndirimde toplamı 20 TL'ye düşmüş. Hak eder mi? Nasıl bir seri? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Sizi bilmem ama çok zamandır oynamak istediğim bir seriydi. İndirime girmeden önce alacaktım ama indirim olunca benim için daha güzel oldu. Bana kalırsa hak ediyor. Edit:Not:eğer Korku/Macera/FPS/Aksiyon temalı oyunlar seviyorsanız güzeldir.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 26 Haziran 2021 #3 Hak eder ama saf bir shooter oyunu bekliyorsanız tatmin etmeyecektir. Bence oynanış videolarını izleyip karar verin.
Hak eder ama saf bir shooter oyunu bekliyorsanız tatmin etmeyecektir. Bence oynanış videolarını izleyip karar verin.