S Wallet ile temassız ödeme açılmıyor

POS cihazında çip okutun hatası alıyordum. Sorunu şöyle çözdüm saatin ayarlarından > bağlantılar > NFC ile temassız ödemeler > ödeme> s wallet seçerek.

Hocam uygulamayı sil tekrar yükle ben öyle yaptım çalıştı.

POS cihazında çip okutun hatası alıyordum. Sorunu şöyle çözdüm saatin ayarlarından > bağlantılar > NFC ile temassız ödemeler > ödeme> s wallet seçerek.
Hocam uygulamayı google play'den kaldır sonra tekrar yükle giriş yap;bende de aynıydı bunu yapınca geri geldi

Son düzenleme:
Hocam uygulamayı sil tekrar yükle ben öyle yaptım çalıştı.

Hocam uygulamayı Google Play'den kaldır sonra tekrar yükle giriş yap; bende de aynıydı bunu yapınca geri geldi.

Ben İş Bankası'na geçtim hocam. S wallet hesabımı sildim ve uygulamayı kaldırdım. Şimdi İş Bankası'na geçtim öğrenci kredi kartımı bağladım oradan ödeme yapıyorum ve kampanlarını kullanıyorum. S wallet ön yüklemeli kart gibi çalışıyor para yükleyip ödeme yapıyordum kredi vermiyordu.

Saatte internet yokken de ödeme oluyor mu?
Saatin internete bağlanması çok stabil değil bazen telefon zor çekince saat hiç çekmiyor.

Saatin internete bağlanması çok stabil değil bazen telefon zor çekince saat hiç çekmiyor.

S wallet in şu an saat ile ödemesi kaldırıldı ama önceden saat internet veya telefon gerekmeksizin s wallet ile NFC kullanarak ödeme yapıyordu.

Saatin Wi-Fi kolay kolay kullanmıyorum telefondan çekiyor zaten. Onun dışında ödeme yaparken hep yanımdaydı telefon cebimde saatle ödüyorum genelde. Denemedim ama ödeme yapabilir diye düşünüyorum.

Saatin Wi-Fi kolay kolay kullanmıyorum telefondan çekiyor zaten. Onun dışında ödeme yaparken hep yanımdaydı telefon cebimde saatle ödüyorum genelde. Denemedim ama ödeme yapabilir diye düşünüyorum.

Gittiğim bazı marketlerde telefon internete dahi girmiyor diye sordum.

S wallet in şu an saat ile ödemesi kaldırıldı ama önceden saat internet veya telefon gerekmeksizin s wallet ile NFC kullanarak ödeme yapıyordu.

Şu an saate Google wallet kurdum, telefona VPN kurup sadece saate giden interneti VPN üzerinden geçircek şekilde ayarladım. VPN sürekli çalışıyor ve pile bir etkisi olduğunu hissetmedim. G wallet için redotpay ve bybit kart kullanıyorum, Türkiye'de sorunsuz kullanılıyorlar. Bybit 0.08 + 0.30 euro kesinti yapıyor. Redotpay için şu an bir şey söyleyemiyorum. Birkaç kere denedim, güzel çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…