f1lm Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar merhaba sıfır Bir'in en iyi sezonu sizce hangisidir? İzlemeyenler konuya rica ediyorum yorum, mesaj eklemesin, teşekkürler. Bence en iyi sezonu 5. sezondur ama diğer veya farklı kişilerinde yorumlarını merak ettim, o sebeple açtım konuyu. Son düzenleme: 1 Ekim 2025
Arkadaşlar merhaba sıfır Bir'in en iyi sezonu sizce hangisidir? İzlemeyenler konuya rica ediyorum yorum, mesaj eklemesin, teşekkürler. Bence en iyi sezonu 5. sezondur ama diğer veya farklı kişilerinde yorumlarını merak ettim, o sebeple açtım konuyu.
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 388 Çözümler 2 Yer Taverna 1 Ekim 2025 #2 İlk sezon
f1lm Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #3 Few00 dedi: İlk sezon Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sezona kadar izlediniz?
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 388 Çözümler 2 Yer Taverna 1 Ekim 2025 #4 f1lm dedi: Kaçıncı sezona kadar izlediniz? Genişletmek için tıkla... Tamamını izledim ilk sezon dememin sebebi ilk çıktığı zamanlardaki izleme heyecanı ve farklı hissetirmesi.
f1lm dedi: Kaçıncı sezona kadar izlediniz? Genişletmek için tıkla... Tamamını izledim ilk sezon dememin sebebi ilk çıktığı zamanlardaki izleme heyecanı ve farklı hissetirmesi.
f1lm Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #5 Few00 dedi: Tamamını izledim ilk sezon dememin sebebi ilk çıktığı zamanlardaki izleme heyecanı ve farklı hissetirmesi. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler.
Few00 dedi: Tamamını izledim ilk sezon dememin sebebi ilk çıktığı zamanlardaki izleme heyecanı ve farklı hissetirmesi. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.695 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #6 İlk çıktığı zamanlar YouTube üzerinden takip etmek izlemek gerçekten çok zevkliydi. Bence de ilk sezon bu arada.
İlk çıktığı zamanlar YouTube üzerinden takip etmek izlemek gerçekten çok zevkliydi. Bence de ilk sezon bu arada.
PerfectRow4979 Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 300 Çözümler 3 3 Ekim 2025 #7 Dördüncü sezon ile beşinci sezon, bence S1F1R B1R'in en iyi ve en parlak iki sezonu.