InqYomin
Decapat
Daha fazla  

Neredeyse iki yıldır Vivo Y16 kullanıyorum. Funtouch OS sağ olsun beni kendinden soğutmayı başardı telefon. Ne TWRP yüklemeyi başarabildim ne de ADB ile font değiştirmeyi. Zaten eskiden de J7 2016 kullanıyordum.
Neyse dostlar, biraz boş yaptım ama gerçekten inanılmaz sıktı canımı Vivo. Şimdi birkaç sorum olacak.
1- Batarya çok sıkıntılı mı? (Vivo'da 5000 mAh bir batarya bulunmakta telefonu çok kullanmadığım için neredeyse 1,5 gün kullanım süresi sunuyordu.)
2- One UI 4.1 özelleştirilebilir mi, goodlock vs. var mı?
3- Diyelim ki Custom ROM attım; haliyle root açılacak, Root'un açılması problem yaratır mı? (izlediğim birkaç video da banka uygulamarına giriş yapılmıyordu.)
Ve son olarak.
4- 2025 yılında S10+ alınır mı?

Neyse dostlar, biraz boş yaptım ama gerçekten inanılmaz sıktı canımı Vivo. Şimdi birkaç sorum olacak.
1- Batarya çok sıkıntılı mı? (Vivo'da 5000 mAh bir batarya bulunmakta telefonu çok kullanmadığım için neredeyse 1,5 gün kullanım süresi sunuyordu.)
2- One UI 4.1 özelleştirilebilir mi, goodlock vs. var mı?
3- Diyelim ki Custom ROM attım; haliyle root açılacak, Root'un açılması problem yaratır mı? (izlediğim birkaç video da banka uygulamarına giriş yapılmıyordu.)
Ve son olarak.
4- 2025 yılında S10+ alınır mı?