Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 17 Kasım 2019 #11 XtrX dedi: Kutudan bu şekilde çıktı bana. Bir nedeni vardır diyerek hiç sorgulamadım. İkimzde de aynı derecede sallandığına göre bir sorun olmaz bence. 6 aydır kullanıyorum. Yinede ne desem rahatlamayacak gibisiniz. Bir samsung yetkilisiyle konuşun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tek biz değiliz redditte de çok vardı.
XtrX dedi: Kutudan bu şekilde çıktı bana. Bir nedeni vardır diyerek hiç sorgulamadım. İkimzde de aynı derecede sallandığına göre bir sorun olmaz bence. 6 aydır kullanıyorum. Yinede ne desem rahatlamayacak gibisiniz. Bir samsung yetkilisiyle konuşun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tek biz değiliz redditte de çok vardı.
X XtrX Centipat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 514 Çözümler 1 17 Kasım 2019 #12 Qertzy dedi: Tek biz değiliz redditte de çok vardı. Genişletmek için tıkla... Peki bundan dolayı herhangi bir sorunla karşılaşan var mı ?
Qertzy dedi: Tek biz değiliz redditte de çok vardı. Genişletmek için tıkla... Peki bundan dolayı herhangi bir sorunla karşılaşan var mı ?
Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 17 Kasım 2019 #13 XtrX dedi: Peki bundan dolayı herhangi bir sorunla karşılaşan var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben rastlayamadım
XtrX dedi: Peki bundan dolayı herhangi bir sorunla karşılaşan var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben rastlayamadım