quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #21 S10 lite kesinlikle bir fiyat performans urunu. Kendim note 10 lite kullaniyorum kalem disinda neredeyse her seyi bir tik daha dusuk ama gayet yeterli. Ayrica S ve Note serisi bence epey prestijli kesinlikle alinir.
S10 lite kesinlikle bir fiyat performans urunu. Kendim note 10 lite kullaniyorum kalem disinda neredeyse her seyi bir tik daha dusuk ama gayet yeterli. Ayrica S ve Note serisi bence epey prestijli kesinlikle alinir.
Ozan Ali Öner Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #22 Kerem00 dedi: Telefon daha yeni çıktı, almaması mümkün değil. ? Genişletmek için tıkla... İnt baktığım zaman bazılarında var bazılarında yok sizce gelir mi?
Kerem00 dedi: Telefon daha yeni çıktı, almaması mümkün değil. ? Genişletmek için tıkla... İnt baktığım zaman bazılarında var bazılarında yok sizce gelir mi?
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #23 Ozan Ali Öner dedi: İnt baktığım zaman bazılarında var bazılarında yok sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelecek. Telefon cok yeni. Gelmemesi gibi bir ihtimal soz konusu degil.
Ozan Ali Öner dedi: İnt baktığım zaman bazılarında var bazılarında yok sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelecek. Telefon cok yeni. Gelmemesi gibi bir ihtimal soz konusu degil.