S10+ Max ne kadar eder?

togiee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, S10+ ya şu an Max kaç lira verilir? Kavisli ekranli, bataryası yeterli, kamerası iyi ve fiyati Max 9 bini geçmeyecek telefon kaldı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, S10+ ya şu an Max kaç lira verilir? Kavisli ekranli, bataryası yeterli, kamerası iyi ve fiyati Max 9 bini geçmeyecek telefon kaldı mı?

İkinci elleri 5-6 bin lira ediyor o telefonun. Kavisli telefonlar orta segmentte çok az var maalesef. Samsung bile artık düz modellerinde kavis kaldırdı. S21 Ultra falan bile 20 bin lira.

Bütçen 9000₺ ise ikinci el isteklerine göre;
•Samsung Note 10+
•Samsung Note 10
•OnePlus 9 Pro
•OnePlus 8 Pro
•Mi 10 Ultra
•Mi 10 Pro 5G/Mi 10 5G
•Samsung S20 Snapdragon (Yurtdışı Kayıtlı)

İsteklerin dışında:
•iPhone SE3-SE2
•iPhone XS-XR
•Samsung S21 FE
•Samsung S20 FE

İlla ki S10+ alacağım dersen 6-7K’ya yurt içi temiz cihaz alırsın. Daha fazlası verilmez.

Merhaba,

3 yıldır S10+ kullanan birisi olarak almanızı tavsiye etmem. Kronik ısınma ve batarya sorunu var. Garantisinin bitmesine 1 ay kala teknik serviste batarya değişimi yapılmasına rağmen 1 yıl sonra yine aynı batarya sorunları devam ediyor.

Çocuklarımda Huawei P40 Lite var, 4 yıldır tepe tepe kullandılar, batarya değişimi de yapılmadı. Birlikte oyun oynamak istediğimizde birkaç dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. Telefon acayip ısınıyor ve batarya su gibi akıp bitiyor.

Geçenlerde Project Elixir Rom u kurdum, kurulum işlemlerini yaparken bile sol taraftaki tuşların (ses +, ses -, Bixby) bulunduğu kısma el değmiyordu nerdeyse.

Bence S10+ a hiç bulaşmayın.

Merhaba,

3 yıldır S10+ kullanan birisi olarak almanızı tavsiye etmem. Kronik ısınma ve batarya sorunu var. Garantisinin bitmesine 1 ay kala teknik serviste batarya değişimi yapılmasına rağmen 1 yıl sonra yine aynı batarya sorunları devam ediyor.

Çocuklarımda Huawei P40 Lite var, 4 yıldır tepe tepe kullandılar, batarya değişimi de yapılmadı. Birlikte oyun oynamak istediğimizde birkaç dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. Telefon acayip ısınıyor ve batarya su gibi akıp bitiyor.

Geçenlerde project Elixir ROM'u kurdum, kurulum işlemlerini yaparken bile sol taraftaki tuşların (ses +, ses -, Bixby) bulunduğu kısma el değmiyordu neredeyse.

Bence S10+ a hiç bulaşmayın.

Merhaba, ilginiz için teşekkürler. S10+ aldım 1 hafta oluyor. Ben oyun falan oynamadığım için bataryası yeterli geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230917_063540_Device care.jpg
    Screenshot_20230917_063540_Device care.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 31

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı