S10+ mı yoksa S24FE mi?

Bütçe
10000

ascornl

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Öncelikle elimde halihazırda 10k bütçe var. Mainim Oppo A55 ve rezil ötesi bir telefon. Zaman geçtikçe daha da kanser edici hal aldı. S10+ alırsam Custom ROM kurmayı düşünüyorum. Sizce biraz daha bekleyip S24 FE mi almalıyım yoksa S10+ alıp YKS'den sonra mı düşünmeliyim?

Öncelikle iyi günler. Öncelikle elimde halihazırda 10k bütçe var. Mainim Oppo A55 ve rezil ötesi bir telefon. Zaman geçtikçe daha da kanser edici hal aldı. S10+ alırsam Custom ROM kurmayı düşünüyorum. Sizce biraz daha bekleyip S24 FE mi almalıyım yoksa S10+ alıp YKS'den sonra mı düşünmeliyim?

Bekle S24FE al.

Telefonu ne amacla kullanacaksin cogunlukla? Seceneklerin; S24 FE, A56, Honor 200, Xiaomi 14T, Poco X7 Pro, Nothing Phone 2a ve Nothing Phone 2a Plus.

Son düzenleme:
Telefonu ne amacla kullanacaksin cogunlukla? Seceneklerin; S24 FE, A56, Honor 200, Xiaomi 14T, POCO X7 Pro, Nothing Phone 2A ve Nothing Phone 2A Plus.

Uzun süre akıcı ve sorunsuz götürebilecek, yeri geldiğinde oyunda üzmeyecek yeri geldiğinde kamerada üzmeyecek bir telefon istiyorum. A segmentin uzun süre götüreceğini düşünmüyorum. POCO daha çok oyun odaklı kaçıyor benim için. Nothinglerin kameraları kötü ve işlemcileri fiyatına göre yetersiz geldi açıkçası. Honor kamerada bir tık daha iyiymiş araştırmama göre ama diğer kısımlarda eksik kalıyor. 14T ile S24 FE arasında gidip geliyorum ancak bu konulardan anlamayan biri "Xiaomi'ye o kadar para mı verilir enayi misin" demesin diye S24 FE'ye karşı daha olumlu düşünüyorum.

Uzun süre akıcı ve sorunsuz götürebilecek
Buradan yola cikarsak, Xiaomi 14T ve Honor 200 RAM avantajindan dolayi daha mantikli.

14T ile S24 FE arasında gidip geliyorum ancak bu konulardan anlamayan biri "Xiaomi'ye o kadar para mı verilir enayi misin" demesin diye S24 FE'ye karşı daha olumlu düşünüyorum.
14T, Selfie disinda S24 FE'den daha iyi bir kameraya sahip. Bu arada batarya onemliyse iki telefonda uzer. Honor 200 memnun eder ama batarya da.

S10+ zamanın iyi cihazıydı ve hâla kullanılır ama tarihi geçti. Custom ROM ile götürür ama 14T ve S24FE gibi alternatifler mevcut ki S10+ alıp Custom ROM at vs. bunların zahmetini çekmezsiniz ve zaten zamanı geçmiş telefonu almaya ne gerek var. S24FE genel anlamda iyiyken, 14T selfie kamerası hariç arka kameralarda sensör büyüklüğü ve kullandığı algoritma açısından daha iyi. Telefonu ne amaçla kullanacağınızı öğrenmek en iyisi olacaktır.

Buradan yola cikarsak, Xiaomi 14T ve Honor 200 RAM avantajindan dolayi daha mantikli.

14T, selfie disinda S24 FE'den daha iyi bir kameraya sahip. Bu arada batarya onemliyse iki telefonda uzer. Honor 200 memnun eder ama batarya da.

Hocam 3 4 ay geçtikten sonra MagicOS ve HyperOS yazılımları arada takılmalar yaptığı söyleniyor arada ayrıca oyun dedim ama ağır yüke sokacak kadar değil.

S10+ zamanın iyi cihazıydı ve hâla kullanılır ama tarihi geçti. Custom ROM ile götürür ama 14T ve S24FE gibi alternatifler mevcut ki S10+ alıp Custom ROM at vs. bunların zahmetini çekmezsiniz ve zaten zamanı geçmiş telefonu almaya ne gerek var. S24FE genel anlamda iyiyken, 14T selfie kamerası hariç arka kameralarda sensör büyüklüğü ve kullandığı algoritma açısından daha iyi. Telefonu ne amaçla kullanacağınızı öğrenmek en iyisi olacaktır.

Genel kullanım hocam. Ne profesyonel fotoğrafçılık yapacağım ne de e-spor takımlarına katılacağım. S10+ hakkında bende aynı şekilde düşünüyorum ancak şu anki mainim rezalet ötesi bir şey olduğu için arada bir sınanıyorum diyeyim.☺️

Hocam 3 4 ay geçtikten sonra MagicOS ve HyperOS yazılımları arada takılmalar yaptığı söyleniyor arada ayrıca oyun dedim ama ağır yüke sokacak kadar değil.

Genel kullanım hocam. Ne profesyonel fotoğrafçılık yapacağım ne de e-spor takımlarına katılacağım. S10+ hakkında bende aynı şekilde düşünüyorum ancak şu anki mainim rezalet ötesi bir şey olduğu için arada bir sınanıyorum diyeyim.☺️
14T alin bence. 12 GB RAM genel kullanimda etki eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı