S10 mu iPhone 8 Plus mu?

farukguntas

Hectopat
Sizce S10 mu iPhone 8 Plus mu? Eğer ikisinden birisini seçerseniz neden seçip seçmediğinizi yazarsanız sevinirim.

Sizce S10 mu iPhone 8 Plus mu? Eğer ikisinden birisini seçerseniz neden seçip seçmediğinizi yazarsanız sevinirim.
Hobi olarak duyduğum meslek gereğiyle s10'u seçerdim. Neden?
Açık kaynak kodlu olduğu için seçerdim aslında Onun dışında Android'i tutarım hep lakin ios işletim sistemlerinin optimizasyon problemleri android'e oranla daha az. Bu da bazı oyunlarda avantaj sağlayabilir.

CFW geliştiriyorsunuz sanırım?

Tavsiyem iPhone 8 Plus. Çünkü Samsung her cihazına isterse en ucuzu olsun isterse en pahalısı 2 sene güncelleme veriyor. 8 Plus'ında nerden baksanız en az 3 yılı var.

Tercihim S10'dan yana olurdu. daha yeni bir telefon güncelleme kestikleri zaman da telefonun hemen çöp olduğu da yok. Ayrıca kamera performansı, özelleştirilebilir ve ekranı dolayısıyla daha mantıklı.

İmkan varsa iPhone SE veya XR'a yükseltebilirsiniz. Ama yine de şahsen Android'e tercih ederdim.

Bence ikisi de değil S10'un en fazla 1 sene ömrü kaldı 8 Plus eski olduğu halde hala pahallı(4000-4500), tercihini yeni çıkmış SE veya XR'dan yana yapman daha mantıklı olacaktır. Hem androd hem de iOS kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki iOS kesinlikle Android'den çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…