S10 Plus vs Redmi Note 12 Pro 4G

Sizce hangisi Samsung s 10 Plus mı Redmi Note 12 Pro 4G mi?
S10 Plus kesinlikle daha iyi bir telefon ama pil ömrü daha zayıftır. Ayrıca 2.el olarak temiz bulmanızda zor oluyor.

Note 12 Pro 4G ise Redmi Note 10 Pro'nun 67W'lı yenilenmiş bir hali. Bana göre para israfı tarzında bir cihaz.

Sence hangisini kullanmam gerekiyor hocam
Pil konusu sorun değilse ve temizse S10 Plus. Özellikle kamera olarak aralarında çok fark var.
Ama uzun pil kullanımı istiyorsanız sadece 12 Pro 4G daha uygun olur, daha ucuza Note 10 Pro almak tabi şahsen daha mantıklı.

Pil konusu sorun değilse ve temizse S10 Plus. Özellikle kamera olarak aralarında çok fark var.
Ama uzun pil kullanımı istiyorsanız sadece 12 Pro 4G daha uygun olur, daha ucuza Note 10 Pro almak tabii şahsen daha mantıklı.

Hocam temiz bir s 10 Plus var kardeşimde takas etmek istiyor o yüzden buraya konu açmıştım biraz kararsız kaldım.

Hocam temiz bir s 10 Plus var kardeşimde takas etmek istiyor o yüzden buraya konu açmıştım biraz kararsız kaldım.
Şahsen hocam illa değiştirmek istiyorsa başka modellere baksın. Pil dışında hiçbir artısı yok cidden 12 Pro'nun. Kardeşiniz tabi ne için kullanır genellikle oda önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı