S1000RR bagaja sığar mı?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba, 80km uzaklıktan S1000RR getireceğim de florinonun bagajına sığar mı acaba? Koltukları yatırsak falan?

Hocam S1000rr uzak mesafe getirlcek bir motor üstünde gelmeniz daha iyi olur. Ek olarak Isuzu DMAX pick upın kasasına ben bisikleti zor sığdırıyorum Fiorino'ya sığacağını düşünmüyorum belki koltukları sökerseniz olabilir. Transit,H100 tarzı araç bulmanız daha uygun olur.

Hocam S1000rr uzak mesafe getirlcek bir motor üstünde gelmeniz daha iyi olur. Ek olarak ısuzu DMAX pick upın kasasına ben bisikleti zor sığdırıyorum Fiorino'ya sığacağını düşünmüyorum belki koltukları sökerseniz olabilir. Transit, H100 tarzı araç bulmanız daha uygun olur.

Hocam sürmesine sürerim de protokol yolu ve otoban tehlikeli koltukları yatırıp motoru sag yatırsak sorun olur mu?

Hocam sürmesine sürerim de protokol yolu ve otoban tehlikeli koltukları yatırıp motoru sag yatırsak sorun olur mu?

Hocam en güvenli ve mantıklı yol Fiorino zaten çok geniş bir araç değil “bir elham bir gulfallah” motorla yavaş yavaş gelmek olur. Koltukları sökseniz bile sığacağını çok zannetmiyorum. Çekici tutmaya kalksanız zaten çok pahalı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı