S10E batarya performansı

Honor20

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Aranızda S10E kullanan var mı?
Bu cihazın bataryası diğer rakiplerine göre küçük ancak gerçek kullanıma nasıl yansır bilemedim. Sizce batarya performansı nasıldır? Kronik bir problemi var mı?
Alternatif olarak Huawei P30 düşünüyorum ama onla da ilgili birkaç problem olduğunu gördüm.(Mercek parlaması, selfie kamerası renk değişkenliği vs.)

Son düzenleyen: Moderatör:

S10E'nin suya dayanıklık sertifikası daha yüksek, GPU'su daha iyi ve ters Wireless charging özelliği var. P30'un ekranı daha büyük, daha büyük çözünürlüklü (ppi'si daha düşük yalnız), parmak izi okuyucusu ekran altından, bataryası daha büyük, RAM'i daha fazla, selfie kamerası daha iyi. Bu size kalmış. Ama ben P30 almanız taraftarıyım.

Batarya konusunda sıkıntı çekenler var (genel olarak 8. aydan sonra) ama ben 4 veya 5 el PUBG atmama rağmen 3 saat ekran süresi alıyorum. Normal midir değil midir siz karar verin. Genel olarak doğru kullanımda ben sorun yaşanacağını sanmıyorum. Samsung çok kaliteli malzemeler kullanıyor ama batarya da uzun VA'de de ne olur net bir şey söyleyemem size . Bir de ben 10 aydır kullanmaktayım.

Anladım hocam aslında şuan kullandığım cihazla kıyaslarsam çok üst düzey kalır ama o da 5 senelik cihaz Ben en çok şarja takmaktan bıktım o yüzden değiştireceğim.

Anladım hocam aslında şu an kullandığım cihazla kıyaslarsam çok üst düzey kalır ama o da 5 senelik cihaz ben en çok şarja takmaktan bıktım o yüzden değiştireceğim.

Karar size kalmış tabii ama kullanmaya başladığınızda lüxü göreceksiniz. İsterseniz bir mağazada inceleme yapabilirsiniz. Sonra elinizi güzelce dezenfekte edin .

Karar size kalmış tabii ama kullanmaya başladığınızda lüxü göreceksiniz. İsterseniz bir mağazada inceleme yapabilirsiniz. Sonra elinizi güzelce dezenfekte edin .
Evet hocam cihaz gerçekten güzel ve kalite hissini veriyor. Ama Huawei P30 benim ihtiyaçlarıma daha uygun sanki. Sizce Huawei P30 nasıldır?

Evet hocam cihaz gerçekten güzel ve kalite hissini veriyor. Ama Huawei P30 benim ihtiyaçlarıma daha uygun sanki. Sizce Huawei P30 nasıldır?

P30'a da bakmıştım ben. Pek ısınamadım. Çok da bilgim yok ama S10E'nin çoğu yönden daha cazip geldiğini hatırlıyorum.

Anladım hocam teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Hocam şimdi siz tam olarak ne arıyorsunuz? Ekranı büyük düşünüyorum diyorsanız, S10e size küçük gelebilir. Tavsiyem teknoloji mağzasına gidip, 2 telefonu da incelemeniz ama bu aralar biraz zor gibi, çoğu mağaza kapanıyormuş. O yüzden biraz telefon almayı erteleyebilirsiniz, malum sıkıntılı günlerdeyiz.

Özellik olarak S10e daha iyi, işlemci olsun, GPU yönden olsun, S10e üstün duruyor. Youtube' dan inceleme videolarına da bakınız.

Hocam S10e ekran boyutu benim için küçük ama bataryası yeterli olsaydı bunu görmezden gelebilirdim. Cihazın gerçekten güzel ama benim ihtiyaçlarıma yönelik değil malesef.Alternatif olarak Huawei P30 düşünüyorum sizce nasıl bir cihazdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…