Hocam hepsiburada stoklarında yok.Hepsiburada kendisi satıyor hepsiburada adıyla ve Samsung satıyor yine kendisi ama Samsung genelde daha normal piyasa fiyatına satabiliyor dikkat et. Filtlerden satıcıyı Samsung ve hepsiburada seçersen diğerleri dikkatini dağıtmaz.
Sizce bu fiyatı hakeden bir cihaz mıdır?Alternatifi var mı?Samsung Galaxy S10e SM-G970F Akıllı Telefon, 128 GB, Prizma Yeşil (Samsung Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
Amazon'da da 4800 TL'ye bulabilirsiniz.
Satıcısına Amazon alınabilir bir ürün. Ben ürünü beğenmiştim ama bataryası en büyük dezavantajı ve hptr youtube kanalında kullanıcı yorumunu videosu var 2 tane. Bir çocuk almıştı ve sorun yaşayıp giderilmeyince çok ucuza satmak zorunda kalmıştı. O videoları izleyin 2'sini de. Bence sorunlu bir ürün fikrimi sorarsanız pek tavsiye etmem.Hocam hepsiburada stoklarında yok.
Sizce bu fiyatı hakeden bir cihaz mıdır?Alternatifi var mı?
İşte böyle yerlerden ürün alarak mağdur olabilir arkadaş. Firmayı tanıyor musunuz yada verebileceğiniz bir güvencesi var mı? n11 gibi sitelerden ürün alıp sorun yaşayınca firmaya ulaşamama gibi sorunlar yaşanıyor, mesela tüketici hakem heyetinden iade kararı çıkınca bu parayı Samsung değil satan firma öder ve ulaşamazsanız geçmiş olsun. Siz bir güvence vermiyorsanız ve firmayı tanımıyorsanız yaptığınız öneri çok yanlış. Örneğin firma için yazılan kötü yorumlardan bazılarının fotoğrafını aşağıdaki fotoğrafta mevcut. Eğer hepsiburada gibi bir firmayla sorun yaşarsan zaten şikayet ettiğin vakit haklıysan iade, değişim artık neyse firma sana ödemek zorunda yoksa 5-10 telefon iade edilince için dükkanı kapatıp kaçacak değiller ya. İletişimi kötü bir firma sorun yaşayınca ulaşmakta güçlük çekeceğin anlamına geliyor ki bu firmanın iletişimi kötü.Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!urun.n11.com
Buradan almanı öneririm, aynı telefon Amazon'dan almana gerek yok, niye boşuna 500 TL daha fazla vereceksin, bu üründe distribütör garantili.
N11 sitesindeki bir satıcı bu ürünü satan. Ben de bir önceki mesajımda yazdığım gibi n11'den aldığı ürünü tüketici hakem heyetinden gelen iade kararı olmasına rağmen firmaya ulaşamayıp ürünü elinde kalanlar biliyorum. Bunu satan bir firma, nasıl ki hepsiburada da firmalar satabiliyorken ben Hepsiburada satıcısından al yada Samsung satıcısında al diye söylüyorsam arkadaşa böyle bilmediğiniz bir satıcıdan 4000₺ küsür para verip ürün almayın şahsen mahallemde/semtimde bir telefoncu satsa bu telefonu Samsung resmi garantili diye ve 200-300₺ daha uygun olsa dahi almam mesela, siz alır mısınız? Ayrıca ben de daha önce n11'den alışverişler yaptım ama 100₺'nin üstünde alışveriş yapmamışımdır.N11 güvenlidir, kaç defa ürün almışlığım var. İnternet sitelerini bilmeden peşin hükümlü olmayın.
Mahalledenki hiçbir satıcı bu fiyata satamaz öncelikle, en ucuz fiyatlar her zaman nette olur. Sizin almamanız siteyi güvensiz kılmıyor o sizin sorununuz.4000₺ küsür para verip ürün almayın şahsen mahallemde/semtimde bir telefoncu satsa bu telefonu Samsung resmi garantili diye ve 200-300₺ daha uygun olsa dahi almam mesela, siz alır mısınız?
Tamam siz en iyisini biliyorsunuz. Mahalle satıcısı bir örnekti bu konuda. N11'de ben de satış yaparım istersem yani olay burada daha sonra o satıcıyı bulamamak. Örneklerini gördüğümü söylüyorum hala evet olabilir gibi bir cevap vereceğinize güvenlidir diyorsanız birşey diyemem artık. Siz alışverişinizi yapın böyle yerlerden arkadaş sorun yaşayınca siz yardımcı olmayacaksınız böyle bilinmeyen satıcılardan öneride bulunmayın (sitelerden değil içerisindeki satıcılardan). En basit bir şekilde doğrusu söylüyoruz hala kendi şirketiniz gibi savunuyorsunuz, sanki n11 satışını yapıyormuş gibi. Örnek vererek konuşuyorum 1 ay sonra sorun yaşayınca firmaya ulaşmakta sorun yaşayanlar olabiliyor diyorum hala havuz var sorun yaşarsa n11 parayı iade eder diyorsunuz. Siz ürünün doğrulunu onaylayınca para karşıya geçer. Mümkünse n11 ve gittigidiyor sitelerindeki satıcılar ortadan kaybolunca, işi bırakınca yaşanan mağduriyetlere bir göz atın. 300-500₺ için değecek şeyler değil, bu kadar basit mantığı olan birşeyi bu kadar uzatmakta mantıklı değil ama anlam veremiyorum size, neyse.N11 sitesinde bir sürü satıcı var, mağaza puanları bellidir, ürün aldığında N11 havuzunda para duruyor, eğer ürün ile ilgili bir sıkıntı yaşarsan N11'i arayıp ürünü iade edebilirsin ve paranı da iade ederler. N11 güvenlidir bu kadar. Attığım satıcının yorumlarına da bakabilirsiniz, son derece güvenlidir. Nette dolandırıcılık yapmak kolay bir iş değil, çocuk oyuncağı sanmayın. Bu sitelerde denetleniyor. Güvensiz bir satıcı olsa N11 bünyesinde bulundurmaz.
Mahalledenki hiçbir satıcı bu fiyata satamaz öncelikle, en ucuz fiyatlar her zaman nette olur. Sizin almamanız siteyi güvensiz kılmıyor o sizin sorununuz.
Birader sus, senden öğrenecek halim yok, biliyorum da konuşuyorum. Mağaza yorumlarına git bak sonra konuş. Bilip bilmeden yok güvenli değil falan da deme, sana ne oluyor, ürünü alanda sen değilsin, adamın kafasını karıştırmaya da hakkın yok.Siz alışverişinizi yapın böyle yerlerden arkadaş sorun yaşayınca siz yardımcı olmayacaksınız böyle bilinmeyen satıcılardan öneride bulunmayın (sitelerden değil içerisindeki satıcılardan). En basit bir şekilde doğrusu söylüyoruz hala kendi şirketiniz gibi savunuyorsunuz, sanki n11 satışını yapıyormuş gibi.
Birader sen sus cidden mantıklı tavırlar sergilemiyorsunuz. Bir sorun yaşasa Hepsiburada gibi bir firma varken daha n11 de her satıcısının adresi bile tam yazmazken saçma sapan cevap verip birader falan diyip tavır yapıyorsunuz birde. Eptt avm'de çakma bir sürü ürün var (bu ürün orijinaldir ama çakma bir sürü şey satıyorlar). Şahsen almam sorana da alma derim. Ya sen şaka mısın adama en düzgün firmaları önerip yardımcı oluyorum asıl sen kafasını karıştırıyorsun bilmediğin satıcıyı öneriyorsun. Daha önce alışveriş yaptın mı da öneriyorsun bu satıcılarıBirader sus, senden öğrenecek halim yok, biliyorum da konuşuyorum. Mağaza yorumlarına git bak sonra konuş. Bilip bilmeden yok güvenli değil falan da deme, sana ne oluyor, ürünü alanda sen değilsin, adamın kafasını karıştırmaya da hakkın yok.
Samsung Galaxy S10e 128GB (Samsung Türkiye Gar - PttAVM
Samsung Galaxy S10e 128GB (Samsung Türkiye Garantili) 2 Yıl Samsung Türkiye Garantili - Sıfır Kapalı Kutu - Aynı Gün Kargo - 2025www.epttavm.com
Çıkıp bu linkteki ürünü de alabilir, buradan almanızı öneririm. Çıkıp burada da güvenli değil demeye kalkmazsın umarım.