S10e satın almak için güvenilir internet sayfası önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet evet, kaç defa diyeceğim alışveriş yaptım canımı sıkma. E-PTT sitesinden de alışveriş, çakma falan da değil, yine bilmiyorsun yine boş boş yorumlar yapıyorsun. Sen mantıklı konuşmuyorsun asıl, bilmediğin şeyler hakkında atıp tutuyorsun. HB dediğin sitede de farklı satıcılar var, bunu da daha bilmiyorsun. Konuyu da uzatma artık. Bırak alan kişi karar versin.

HB sitesinde de aynı fiyatta ürün ayrıca oradan da alabilir. Attığım üç üründe Samsung Türkiye garantili.

Adamlar çakma marka ürünler satıyorlar 100-200₺'ye ve hala sen uzatıyorsun. Olaya maydanoz oldun ve üstüne seviyesiz konuşuyorsun. Hb'de sadece hb'den ve Samsung dan al dedim biliyorum farklı satıcı olduğunu daha önceki mesajlardan yazdım.

Hadi öyle denk gelen bir link atayım, mesela 1000₺'lik ayakkabıyı orijinal sitesinde zaten 670 düşmüş, bunlar 670₺'den indirim yapmış. Çakma ürün satan siteden alışveriş yapmam ben, sen adama öneriyorsun.
Bana atıp tutuyorsun demeyi kes bildiğimi yazıyorum, yıllardır Hepsiburada'dan alışveriş yapıyorum çoğunlukla ürünleri satıcısı Hepsiburada olan ürünleri alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünlerin satıcıları mağazaların kendileri olmadığı sürece her zaman sorgulanmaya açıktır, sorgulanmalıdır.

Yani bir ürünün satıcısının Hepsiburada ya da EKOLAYCEP adlı şirket olması aynı şey değildir. O yüzden her insan bundan çekinebilir ve bundan daha doğal bir durum yok.

Arkadaş ısrarla bunu anlamıyor işte, neye dayanarak öneriyor neyin güvencesine sahip sorusunun cevabı kendince güvenli oluşu. Okumadan önceki cevaplarımı boş sıfatlar yakıştırıyor bana. Tabii ki de bir sorun yaşandığında 1 yıl sonra Hepsiburada yine orada olacakken N11 satıcısı belki orada olmayacak. Çok şükür mantıklı bir cevap geldi.

Attığı ayakkabı adam ısrarla yazmış ki, ürünün barkodu var ayakkabı üreticisinin mağazalarından teyit edebilirsiniz demiş. E-PTT sitesi de N11 ve HB siteleri gibi kendi içinde mağazalara ayrılıyor. Benim mağaza ile senin attığın mağaza bir değil öncelikle, benim attığım satıcı güvenilir çakma mal gönderdiği yok. Üreticinin orijinal sitesinde fiyatlar farklı diye diğer mağazalarda çakma olacak diye bir şey yok. Burada konumuz ayakkabı değil, Samsung sitesinde de ürünlerin fiyatları diğer mağazalara göre yüksek, diğer mağazalardaki çakma mı oluyor?

Arkadaş ısrarla bunu anlamıyor işte, neye dayanarak öneriyor neyin güvencesine sahip sorusunun cevabı kendince güvenli oluşu.
Ben sana kaç defa diyeceğim o satıcılardan alışveriş yaptım.

Taa en başta Arkadaşa Hepsiburada satıcısından al diyen benim, N11'de bir satıcıyı öneren sensin, içerisinde çakma ürünler bulunan site de e-PTT (180₺'ye Nike gördüm). Daha fazla uzatma yukarıda moderatör de yazmış normalde mantıklı olan şeyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…