S10e vs Redmi Note 8 Pro

678950

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Kiminize göre saçma, kiminize göre düşününce mantıklı olabilecek bir karşılaştırma yaptım. Ben şu anda Redmi Note 8 Pro kullanıyorum ve biraz araştırırken bu telefonu fark ettim. Samsung bir cihaz olması, OIS desteği, çift hoparlör, AMOLED panel gibi detaylar ilgimi çekti. Eski bir telefon olduğunu biliyorum. Ama güncel olup orta seviye bir telefon almaktansa, eskilerin amiral telefonlarından birini almam daha mantıklı gibi geldi bana. Siz ne diyorsunuz bu telefon alınır mı? Yani S10e.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski amiral gemisinden kasıt sonra 2 hadi maksimum 3 yıl önce çıkan modeller olmalı. S10e oldukça kompakt bir cihaz ancak hem batarya performansı noktasında geride hem de Exynos 9820 işlemcisi ile çıktığı dönemde özellikle oyunlarda ciddi performans sorunu olan bir telefondu. S20 FE kullandığım halde önermiyorum ancak illa eski bir amiral gemisi bakıyorsanız en azından S20 FE alınmalı.

İyice yaşlandı note 8 pro sonrası bataryası üzebilir .
Max 5 saat verir bu batarya ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…