S10e vs S9 Plus

Bandow

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Yaklaşık iki hafta sonra başlıkta belirttiğim iki telefondan birini satın almak istiyorum.
Açıkçası S10e'ye S9 Plus'tan daha sıcak bakıyorum çünkü iPhone 6 kullanıcısıyım ve S9 Plus'ın sahip olduğu kadar büyük ekran ihtiyacım yok. Hepsiburada üzerinden satın almayı planlıyorum ancak linkten de görüleceği üzere Hepsiburada'nın kendisi bu telefonu satmıyor. Linkteki satıcılardan alışveriş yapmış olanlardan iyi-kötü yorumları duymak isterim. Önerdiğiniz satıcılar hangileridir? Lütfen başka telefon önerisinde bulunmayın. Teşekkürler.

Satıcısı güvenilir ise, tabii ki de S10e.

S10e' nin yanına bile yaklaşamaz donanım olarak ciddi fark varken tasarım olarakta bence S10e çok daha iyi.

S10e' nin yanına bile yaklaşamaz donanım olarak ciddi fark varken tasarım olarakta bence S10e çok daha iyi.
Donanım olarak mesela neyden söz ediyorsunuz işlemci olarak aralarında fark yok, S10e Exynos 9 9820 işlemciye sahipken S9Plus Exynos 9 9810 işlemciye sahip ayrıca kamera konusunda da aşırı bir fark göremedim,
Buradan bakıp yorum yapmanızı öneririm.

Farklı bir yerden bakmadım, exynos 9 9820 ile 9810 arasında %30 a yakın bir performans farkı sizce az mı? Ayrıca daha iyi GPU ve 4GB değil 6GB ram bulundurmasıda ayrı bir özelliği S9' un 10nm CPU üretim teknolojisine sahipken S10E' nin 8nm CPU üretim teknoloji bulundurması zaten herşeyi açıklıyor. Antutu puanınıda sanırım gözardı etmişsiniz

Yorum yapan herkese çok teşekkürler. S10e modelini almış bulunmaktayım. Cidden çok hoşuma gitti. Eski bir iPhone 6 kullanıcısı olarak boyut olarak hiç yabancılık çekmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…