S10e vs S9 Plus

S10e, öncelikle yazılım bakımından daha fazla ömrü olan bir cihaz ve Samsung'un yeni donanımlarıyla donatılmış bir cihaz. Tercihim s10e.

s10e s10'un çok azaltılmışı gibi geliyor bana. Önceki serilerde bu kadar fark olmuyordu tasarımdan kameraya parmak izi okuyucudan pile kadar her şey daha az o yüzden ben olsam s9 plus alırdım. Ki ekran boyu, çözünürlüğü, pili, yoğunluğu, s9 da daha iyi. Kameralarda da çok uçu kfarklar olduğu söylenemez. Perfomans olarak elbette s10 daha ucuz ama render de almayacağız sonuçt aradaki farkı anlamak günlü kullanımda zor hatta imkansız.

Kesinlikle S10e alırdım. Yazılım olarak ömrü daha uzun. S10'a göre daha kısılmış fakat fiyatına göre oldukça yeterli bir telefon. Aralarında performans olarak çok büyük bir fark yok zaten. Ayrıca S10e'nin ''Infinity O'' ekran tasarımı, S9+'ın kısmen çerçeveli tasarımına göre daha iyi bence. Parmak izi okuyucunun, kilit tuşuyla birleşmiş olması S10e'nin bir diğer artısı.
Nasıl bir kullanıcı olduğunuzu belirtirseniz daha detaylı bir karşılaştırma sunabilirim.

Daha önce konuştuğumuz çoğu kişi burada
Şöyle söyleyeyim
1)Beni daha uzun yıllar götürsün
2)Batarya açısından hangisi daha iyi bilmiyorum batarya önemli.
3)Tasarımı önemsiyorum
4)Teknik hatalarla karşılaşmak istemiyorum s10e de bu durumlar olabiliyormuş
5)performans, kamera vb.

1) Çıkış olarak aralarında 1 yıl var. Öyle son teknoloji beklemeyen biri, benim gibi bir telefonu 5-6 yıl kullanan bir insansanız ikisini de bozulana kadar kullanırsınız. S9 ile 10 arasında en fazla ileride bir sürüm Android farkı olacak ki bu da saf Android olmadığı için dağları devirmez.
2) S10'un ekranı küçük ama bataryası da küçük. Bu nedenle s9+'da s10'da neredeyse aynı giderler.
3) Tasarım kişisel ona yorum yapamam.
4) Teknik hata s9 Plus'da en azından kronik duymadım. S10'da da az şimdi hakkını yemeyelim. Bu konuda S9 eski olduğu için bir tık daha net konuşup iyi diyebiliriz ama yine dağ devirecek bir fark yok.
5) Performans olarak günlük kullanımda da hatta bir tık ileri gidip oyunda da çok bir şey fark etmezsiniz. Böyle elinize büyüteç alıp, hız testinden hız testine koşmazsanız sorun yok. Kamera olarak da kendiniz karar verin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu siteden bakabilirsin detaylı olarak.
Detay yok ki be, böyle karşılaştırma sitelerinde adam teknik özellikler kısmını yazmış. Sorsan çoğu kelimenin anlamı ne onu bile bilmez. Güya karşılaştırma. Şimdi oradaki verilere bakarak telefondan pek anlamayan bir adam işlemci hangisinin daha iyi onu bile anlamaz. Hele kamera bölümü bir sürü karalanmış yazı olarak bakar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…