S10FE alınır mı?

Uzun ömürlü mü peki?

Ekranı sadece TFT belki 3-4 yıl sonra renkler çok az soluk olabilir o kadar başka sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Samsung S23 var iki kere yetkili serviste batarya degisti pil sorunu çözülmedi. Ondan Samsung'a hos bakmıyorum.

Benim abim S21 kullanıyor hala aktif kullanıyor.

Arkadaşlar yine fan boylar gelmiş iPad demiş.
İpad normal modelleri 10-11 olanlar başlangıç serisi düşük kaliteli modeller.
Bütçe yeterse tabiki ipad Air alınabilir.
Onun harici her uygulamanın en az 10 farklı çeşidi olduğu için açık sistem (Android) bana göre daha mantıklı...
Telefonumda bankacılık, kripto uygulamalarım var...
Tablette ise herşey. Oyun,film,dizi YouTube video indirme, video dosya düzenleme kesmek edit vb..

Spigen 45w adaptör kilif cam dahil 15200 verdim 9 bin 6 ay pesin takside geldi bana yorumlarınız icin teşekkür ederim.

Spigen 45W adaptör kilif cam dahil 15200 verdim 9 bin 6 ay pesin takside geldi bana yorumlarınız icin teşekkür ederim.

Hocam S10FE aldın değil mi?

Bende birkaç gün içinde tablet alacağım ancak kararsızım.
S25 ve Watch 6 kullandığım için Tab S9 düşünüyorum ancak S10FE Plus ile arasında kaldım. S9'un ekranı ve işlemcisi cezbedici, S10FE Plus'ında hem işlemcisi hem de ekranı tereddütte bırakıyor ancak 7 yıl güncelleme olayı da güzel.
Fazlasıyla kararsızım bende yardım edebilirseniz güzel olur.

Tab S9 alırdım ekran 120Hz ve AMOLED 7 yıl güncelleme benim için bir önemi olmazdı ve kalemi daha özellikli.

Fanboylukla alakası yok, kendim de android kullanıcısıyım zaten. Fakat tablet kısmında düşük bütçelerde bulunan tabletlerde androidler çok kötü. Uygulama kısmındaki akıcılığı hiçbiri iPad kadar iyi veremiyor. Her uygulamanın en az 10 farklı çeşidi demişsiniz. Fakat adobe Fresca muadili 1 uygulama bile yok android tarafında.

Ucuz Android tablet konusunda haklısınız.
Ama Tab s9 gibi hala güçlü bir tablet vs ipad 11 diye sorsalar Tab S9 derdim terettud etmeden..

Clip studio en çok tavsiye edilen.
ibis
krita
Sketchbook bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…