S10FE+ vs iPad 11. nesil

DiabloGG

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar esenlikler, mezun senemdeyim. 3 cihazdan birini sıfır alacağım, hem mezun senesi çalışma, hem üniversite hem de dizi-film izleme için tercihiniz ne olurdu? Satma düşüncem yok ama not alma, test çözme ve dizi-film kalitesi olarak güzel bir şey istiyorum.

S10FE+'yi 18,000 TL'ye alabiliyorum.

Ve bu saydığım tabletlerde fiyata kalem dahil oluyor mu? Teşekkürler.

Dostlar esenlikler, mezun senemdeyim. 3 cihazdan birini sıfır alacağım, hem mezun senesi çalışma, hem üniversite hem de dizi-film izleme için tercihiniz ne olurdu? Satma düşüncem yok ama not alma, test çözme ve dizi-film kalitesi olarak güzel bir şey istiyorum.

iPad 11 de kalem yok ayrı almanız gerek.

Üniversite için alacaksanız iPad alın çok uzun ömürlü cihazlar,kendim görmüş biri olarak söylüyorum,kalem almanıza da değer.

Son düzenleme:
iPad 11 de kalem yok ayrı almanız gerek.
Teşekkürler. Pek düşünmeyeyim o zaman.
İkisi de değil biraz daha çıkıp Tab S9 almanızı öneririm.
S10FE+ misliyle geçiyor, neden S9?
Üniversite için alacaksanız iPad alın çok uzun ömürlü cihazlar,kendim görmüş biri olarak söylüyorum,kalem almanıza da değer.
Teşekkürler, taksit detaylarına bakıp düşüneceğim. Aradaki inch farkının değeceğine düşünüyor musunuz?
Kalem için masrafa girip iPad almanızı öneririm.
Şu an en fazla 18 bandına çıkabiliyorum, uygun bir taksit veya fiyat bulabileceğim bir yer var mı?

Teşekkürler. Pek düşünmeyeyim o zaman.

S10FE+ misliyle geçiyor, neden S9?

Teşekkürler, taksit detaylarına bakıp düşüneceğim. Aradaki inch farkının değeceğine düşünüyor musunuz?

Şu an en fazla 18 bandına çıkabiliyorum, uygun bir taksit veya fiyat bulabileceğim bir yer var mı?
inç farkına bence değer,zaten okul için kullanacaksanız devasa olmasına gerek yok iPad tam olması gereken boyutta eğer aciliyeti yoksa kalemi sonradan da bakabilirsiniz,ayrıca iPad almanız daha iyi olur çünkü tablet konusunda iPad'den iyisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı