S10FE+ vs iPad 11. nesil

Teşekkürler. Pek düşünmeyeyim o zaman.

S10FE+ misliyle geçiyor, neden S9?

Teşekkürler, taksit detaylarına bakıp düşüneceğim. Aradaki inch farkının değeceğine düşünüyor musunuz?

Şu an en fazla 18 bandına çıkabiliyorum, uygun bir taksit veya fiyat bulabileceğim bir yer var mı?

S10FE Plus'un misliyle geçtiği bir durum yok.
iOS isterseniz iPad alın Android isterseniz S10FE ikisi de ders konusunda üzmez.

Kac yillik cahazimi aldiracan o paraya.

Kaç yıllık cihaz dediğin sadece bir nesil eski.

Teşekkürler. Pek düşünmeyeyim o zaman.

S10FE+ misliyle geçiyor, neden S9?

Teşekkürler, taksit detaylarına bakıp düşüneceğim. Aradaki inch farkının değeceğine düşünüyor musunuz?

Şu an en fazla 18 bandına çıkabiliyorum, uygun bir taksit veya fiyat bulabileceğim bir yer var mı?

S9 FE ile karıştırdınız sanırım, benim bahsettiğim FE olmayan düz Tab S9, S10FE+dan ekran işlemci gibi konularda çok daha üstün bir cihaz, ekran ve işlemci önemliyse çok daha mantıklı sonuçta dynamic AMOLED ile TFT ekran arasında çok büyük fark var.

S10FE Plus'un misliyle geçtiği bir durum yok.
iOS isterseniz iPad alın Android isterseniz S10FE ikisi de ders konusunda üzmez.
Anladım, ailemin de kullanabilmesi için Android daha mantıklı gibi.
İkisi de üzmez.
Teşekkürler, ufak farklar varsa bildiğiniz fark anlatabilir misin?
Kaç yıllık cihaz dediğin sadece bir nesil eski.

S9 FE ile karıştırdınız sanırım, benim bahsettiğim FE olmayan düz Tab S9, S10FE+dan ekran işlemci gibi konularda çok daha üstün bir cihaz, ekran ve işlemci önemliyse çok daha mantıklı sonuçta dynamic AMOLED ile TFT ekran arasında çok büyük fark var.
Teşekkür ederim, biraz fazla aşıyor :D Sağ olunuz.

Anladım, ailemin de kullanabilmesi için Android daha mantıklı gibi.

Teşekkürler, ufak farklar varsa bildiğiniz fark anlatabilir misin?

Teşekkür ederim, biraz fazla aşıyor :D sağ olunuz.

Üniversite için telefonla uyumluluk belki işine yarar ona bakabilirsin bence film dizi için Android daha önde iPad videoları daraltıyor bir tık ancak uzun yıllar dayanıklılık işlemci gibi konularda iPad başarılı.

Üniversite için telefonla uyumluluk belki işine yarar ona bakabilirsin bence film dizi için Android daha önde iPad videoları daraltıyor bir tık ancak uzun yıllar dayanıklılık işlemci gibi konularda iPad başarılı.
Eyvallah, telefon iPhone 13 bu arada, ne gibi bir + sağlar iPad alırsam bilgi verme şansınız var mı?

Eyvallah, telefon iPhone 13 bu arada, ne gibi bir + sağlar iPad alırsam bilgi verme şansınız var mı?
sizin içinde kolay olsun diye chatgpt'den yazdırdım

📸 Fotoğraf & Video Aktarma​

• iCloud Fotoğraf Arşivi → iPhone’da çektiğin fotoğraf ve videolar otomatik iPad’e düşüyor, uğraşmana gerek yok.
  • AirDrop → İnternet olmasa bile tek tıkla yüksek kalitede anında fotoğraf/video atabiliyorsun.

📂 Dosya ve Not Aktarma​

• AirDrop ile PDF, Word, ZIP vs. hızlıca geçer.
  • Notlar uygulaması → iPhone’da yazdığın not iPad’de anında açılıyor.
  • Dosyalar uygulaması → iCloud Drive üzerinden iPhone’daki dosyaları iPad’de görebiliyorsun.

🎧 Ses & Müzik​

• Apple Music / Spotify → iPhone’da çaldığın parçayı iPad’de kaldığın yerden devam ettirebiliyorsun.
  • AirPods otomatik cihaz değiştiriyor (mesela iPhone’dan video izlemeyi bırakıp iPad’den açarsan kulaklık kendiliğinden iPad’e geçer).

🖥️ Uygulamalar & İşler​

• Handoff → iPhone’da Safari’de açık bir siteyi iPad’de tek dokunuşla açabiliyorsun.
  • Universal Clipboard → iPhone’da kopyaladığın bir metni iPad’e yapıştırabiliyorsun.
  • Mesajlar / Aramalar → iPhone’daki SMS veya telefon çağrılarını iPad’den de yapıp cevaplayabiliyorsun.

🎮 Oyun​

• iPhone’da oynadığın oyunun ilerlemesi (iCloud destekliyorsa) direkt iPad’e geçiyor.

Ayrıca bunun dışında birkaç şeyler daha var,artıları çok ekosistemin, entegre olunca arasında herşey mükemmel senkronize oluyor ve çok işe yarar eğlenceli özellikler bulunuyor hatta siz ilerde macbook apple watch airpods alırsanız gitgide hepsi mükemmel bir bağlantıda çalışıyor,ki bana sorarsanız ipad'i aileniz daha rahat kullanabilir genel olarak daha anlaşılabilir bir işletim sistemi ios ayrıca uzun ömürlü olduğu için uyumlu olduğu için üniversitede kullanılcağı için ve artılarından dolayı benim şahsen önerim iPad'den yana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı