S20+ deneyimlerim

Doğrudur, asıl söylemek istediğim şey.
Bu netliğin nedeni ekran görüntüsü (screenshot) olabilir.
Fotoğrafın üzerine tıklayıp sağ üstten indirebilirsiniz. Daha yüksek kalite olması lazım, bazı fotoğraflar 10 kat veya 30 kat gibi yüksek değerlerde yakınlaştırma yapılmıştır. O fotoğraflarda yakınlaştırmanın etkisi belli oluyor.

iPhone 5S'ten bu telefona geçtim. Güzel telefon ama, Android'in klasör, dosya karmaşası bana göre olmadığı için geri sattım. Ama telefon 10 numara, 5 yıldız.

iPhone 5S'ten bu telefona geçtim. Güzel telefon ama, Android'in klasör, dosya karmaşası bana göre olmadığı için geri sattım. Ama telefon 10 numara, 5 yıldız.
Bana da tam tersi iPhone'un basitliği bana göre değil. Güzel telefon gerçekten.

Bana da tam tersi IPhone'un basitliği bana göre değil. Güzel telefon gerçekten.

Yani, sizde haklısınız. Benim için vakit değerlidir. Benim için çabukluk, pratiklik önemli. Dosyalar, klasörler arasında kaybedecek zamanım yok. Zamanı olanlar uğraşabilirler. Ama S20 güzel telefon.

Son düzenleme:
12 sene Android kullandım en son illallah edip iPhone 11'e geçtim. Android telefonların cazibesi şu ki o kadar çok özellik var ki okudukça insanın içi gidiyor. Ama gel gelelim amiral gemileri hariç çoğu Android 2-3 sene içinde çöpe dönüyor. Üreticilerde bunu bildiğinden 2K ekran 144Hz tazeleme yok bilmem 5bin miliamper pil falan dolduruyorlar telefona göz boyamak için. Şimdiki aklım olsa (ve param tabii ki) asla Android kullanmazdım amiral gemisi bile olsa.
İnceleme ise güzel olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatları da ona göre. 2 bin liralık bir telefonla 10 bin liralık bir telefonu karşılaştırıyorsunuz. iPhone fiyat bandındaki bir Android cihazı çok uzun süreler kullanabiliyorsunuz. Ben de iPhone cihazlarından tiksiniyorum, kullanamıyorum. Sonsuz param olsa bile sırf keyif olsun diye iPhone almam. Kişisel tercihler.

Profesyonel bir inceleme olmuş.

4 senelik S8 kullanıyorum sorunsuz, 5 yıl XA1 Ultra kullandım tek sorun yaşamadım, 7 yıllık Z5 kullandım sorun yaşamadım, Android 3 yılsa nasıl çöp oluyor anlatır mısınız?

Cihazı hâla kullanıyor musunuz ? İkinci el uygun fiyata buldum alınır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…