ppz Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bu modeli 6000'e buldum lakin kutu faturası yok başıma neler gelebilir? IMEI çalınma durumu olur mu sizce alınır mı? Yani fiyatına göre alınır hadide telefonda kutu fatura yok bir şey olur mu?
Arkadaşlar bu modeli 6000'e buldum lakin kutu faturası yok başıma neler gelebilir? IMEI çalınma durumu olur mu sizce alınır mı? Yani fiyatına göre alınır hadide telefonda kutu fatura yok bir şey olur mu?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #2 İyi telefondur. Bu modelin kaçak versiyonunu ilk defa duydum.
ppz Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #3 BERWAR dedi: İyi telefondur. Bu modelin kaçak versiyonunu ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Kaçak versiyon derken hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
BERWAR dedi: İyi telefondur. Bu modelin kaçak versiyonunu ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Kaçak versiyon derken hocam?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #4 Ülkeye yasa dışı yollardan giriş yapan modeller.
ppz Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #5 BERWAR dedi: Ülkeye yasa dışı yollardan giriş yapan modeller. Genişletmek için tıkla... Açıklamaya iyice okudun mu aga ne dediğini pek anlamadım ama açıklamada başıma ne gibi şeyler gelir yazıyor kutu faturasız alırsam.
BERWAR dedi: Ülkeye yasa dışı yollardan giriş yapan modeller. Genişletmek için tıkla... Açıklamaya iyice okudun mu aga ne dediğini pek anlamadım ama açıklamada başıma ne gibi şeyler gelir yazıyor kutu faturasız alırsam.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #6 Ürün linkini at. Bu tür modellerde IMEI klonlanıyor.