S20 FE 128/6 vs Redmi Note 12 Pro 256/8

Ben bu kötü yorum yapanları anlamiyorum. 5 para etmez TECNO diye dandik bir telefonum var ama bunla bile az da olsa mutluyum.
Bilmiyorum, ben yaşadığım şeylerden dolayı kötü diyorum. Mesela e-postama gelen bir kod ile siteye giriş yapacağım. Chrome ile sitenin giriş sayfasına giriyorum, kullanıcı adımı vs. yazıyorum. Arkadan hemen Gmail'den koduma bakıyorum. Tekrardan Chrome giriyorum ve sitenin tekrar yüklendiğini görüyorum. Sırf bu yüzden bilgisayarı açıp oradan Gmail'e bakıp siteye girmek zorunda kalıyorum.

Ben 4 GB RAM'li Redmi Note 8 ile bunlarla uğraşırken annem 3 GB RAM'li P Smart 2019'unda hiç böyle bir sorun yaşamadı. Burada Xiaomi'den ve yazılımı MIUI'dan şikayetçi olmak dışında yapacak başka bir şey göremiyorum. Ve bu sadece bir örnekti.

Yalnız S20FE'nin son güncellemeden sonra kameranın kalitesinin bozulduğu söyleniyor.
Forumda S20FE kullanan birisi beni arayüz 6 GB RAM'in yeterliliği kamera kalitesi vb. bilgilendirebilirse sevinirim.

2 telefon arasında kararsız kaldım Redmi telefonu bir tanıdığımdan daha ucuza alacağım ama ikisi arasında kararsız kaldım kamera konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Ben S20FE taraftarıyım sizce?

S20 FE.

Yalnız S20FE'nin son güncellemeden sonra kameranın kalitesinin bozulduğu söyleniyor.
Forumda S20FE kullanan birisi beni arayüz 6 GB RAM'in yeterliliği kamera kalitesi vb. bilgilendirebilirse sevinirim.

Öyle bir şey yok, diyelim ki var, o haliyle bile Redmi'nin kamerasından 10 kat daha iyidir. 6 GB RAM'de günümüz için gayet yeterli, kamerası da hala iyi bir seviyede.

Son düzenleme:

Kesinlikle ithalatçı garantili Redmi almayın. Bende ithalatçı garantili Note 10 5G aldım ve dolandırıldım gibi bir şey oldu. Cihazın IMEI'si silindi ve OEM kilidi açıktı. S20 FE alın geçin kafanız rahat olsun.

Ben zaten halihazırda Samsung kullandığım için bilgilerim vb. diğer telefona aktarması ekstra kolaylık oluyor.

2 telefon arasında kararsız kaldım Redmi telefonu bir tanıdığımdan daha ucuza alacağım ama ikisi arasında kararsız kaldım kamera konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Ben S20FE taraftarıyım sizce?

S20FE.

Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim amazon Prime day indiriminden S20FE aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…