S20 FE 2023'te alınır mı?

H3yKeL

Decapat
Daha fazla  
S20 FE 2023'te alınır mı? Kaç yıl götürür?
Avantajları dezavantajları nelerdir?
Ön kamerası idare eder mi?
Bataryası 1 günü rahat çıkarır mı?

Güzel kullanırsan 4 yıl dezavantajını bulamadım ön kamera az daha güzel olsa iyi olurmuş 1 günü çıkarır

Alınır bataryasını fazla kullanmazsan 1 günü götürür.Ön kamerası gayet te iyidir hocam

Ön kamerası tek dezavantajı diyebilirim ama kesinlikle lensle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü video modunda ön kamera mükemmel işler çıkarırken fotoğraf moduna alındığında tam tersi işler ortaya koyuyor.

Güncelleme yüzünden mi böyle oldu başka sebeplerden dolayı mı bilmiyorum ama video ve fotoğraf netliği arasında dağlar kadar fark var. Sözün özü olarak alınır ve 4-5 sene rahatça kullanılır.

Artık güncelleme ömrünü tamamlıyor olsa da muadili olmayan bir telefon. Bu yüzden alınır.

Dezavantajı artık güncelleme ömrünün sona gelmesi, diğer türlü avantajları daha fazla olan bir model. Gerek ekran, donanım ve kamera olsun.

S20 FE 2023'te alınır mı? Kaç yıl götürür?
Avantajları dezavantajları nelerdir?
Ön kamerası idare eder mi?
Bataryası 1 günü rahat çıkarır mı?

S20 FE 4 yıl götürür. Bataryası oyun oynamazsan günü çıkartır. Cihazın iki tane dezavantajı var: 1-ekran kalitesi ortalama 2-ön kamerası idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…