S20 FE 256 GB Snapdragon alınır mı?

Bütçe
6000-8500

AngryKebab

Kilopat
İyi akşamlar. Yıllardır kullandığım, 3 yıldır sadece 2 kez şarja taktığım mi A2 Lite son nefeslerini veriyor. Yeni telefon düşünüyorum ama fiyatlar malum... 4-5 bin verip giriş seviyesi şeyler almak yerine en azından 8 binlere kadar çıkıp daha düzgün telefonlar düşünüyorum. Burada karşıma sürekli Samsung Galaxy S20 FE çıkıyor. Eskiden de benzer konu açılmış ama çok zaman geçti. Bu fiyata bu telefon değer mi? Xiaomi'yi sevdim ama kullandığım telefon kendi kendine çok donardı. Hakkını vermek lazım, kaya gibi telefon ama donduktan sonra titanyum olsa da bir işe yaramıyor. Samsung Galaxy S20 FE nasıldır? Aynı fiyat bandında olup buna fark atacak başka modeller var mı sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

128 GB versiyonu ile arasında 1000 TL'ye yakın var. 128 GB alın geçin. 256 GB modeline bu paraları vermek anlamsız.

Yıllardır düşük hafızalı telefonlardan o kadar bıktım ki 128'e bakmak bile istemiyorum ama haklısınız, 200 TL'ye 128 GB hafıza kartı almak daha mantıklı.
Xiaomi 11 Lite 5G NE'yi de gördüm, aşağı yukarı tüm özellikler aynı, sadece Samsung'un Snapdragon işlemcisi bir tık daha üst model. Bu Xiaomi nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 11 Lite 5G NE'yi de gördüm, aşağı yukarı tüm özellikler aynı, sadece Samsung'un Snapdragon işlemcisi bir tık daha üst model. Bu Xiaomi nasıl sizce?
Değil. S20 FE kamera olarak çok daha iyi bir cihaz. Donanım ve performans olarak da daha iyi.

Değil. S20 FE kamera olarak çok daha iyi bir cihaz. Donanım ve performans olarak da daha iyi.

Teşekkür ederim. Zaten bende direkt karşılaştırmalarını izledim, mi bayağı geride kalıyordu. S20 FE sipariş verdim, inşallah pişman olmam. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı