S solomon.kane Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #1 10 günlük Snapdragon'lu 6/128 S20 FE alınır mı sizce yoksa sıfırını mı almalıyım? Ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2021
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #2 Alınır gayet iyi fiyat. Bir sıkıntısı falan yok değil mi? Garantisi de duruyordur.
S solomon.kane Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #3 Hiçbir sıkıntısı yok dedi satan arkadaş. Alışamayıp iphone almış bu telefon da boşa çıkmış o yüzden satıyorum şarj aleti falan bile kullanılmadı dedi.
Hiçbir sıkıntısı yok dedi satan arkadaş. Alışamayıp iphone almış bu telefon da boşa çıkmış o yüzden satıyorum şarj aleti falan bile kullanılmadı dedi.
U umut147 Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #4 Alınır hocam.
S solomon.kane Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #5 10 günlük telefon olduğu için de pek şüphe duymuyorum 10 günde ne gibi bir sıkıntı olabilir ki olsa da garanti halleder herhalde.
10 günlük telefon olduğu için de pek şüphe duymuyorum 10 günde ne gibi bir sıkıntı olabilir ki olsa da garanti halleder herhalde.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.196 Çözümler 86 7 Ekim 2021 #6 Direkt al.
U umut147 Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #7 solomon.kane dedi: 10 günlük telefon olduğu için de pek şüphe duymuyorum 10 günde ne gibi bir sıkıntı olabilir ki olsa da garanti halleder herhalde. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal sıkıntı filan olabilir hiç belli olmaz hocam. Ama arkadaş alışamadığı için sattığı için ben inandım sıkıntısının olmadığına.
solomon.kane dedi: 10 günlük telefon olduğu için de pek şüphe duymuyorum 10 günde ne gibi bir sıkıntı olabilir ki olsa da garanti halleder herhalde. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal sıkıntı filan olabilir hiç belli olmaz hocam. Ama arkadaş alışamadığı için sattığı için ben inandım sıkıntısının olmadığına.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #8 solomon.kane dedi: Hiçbir sıkıntısı yok dedi satan arkadaş. Genişletmek için tıkla... O zaman direkt al.
solomon.kane dedi: Hiçbir sıkıntısı yok dedi satan arkadaş. Genişletmek için tıkla... O zaman direkt al.
S solomon.kane Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #9 umut147 dedi: Yazılımsal sıkıntı filan olabilir hiç belli olmaz hocam. Ama arkadaş alışamadığı için sattığı için ben inandım sıkıntısının olmadığına. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sıkıntısı varsa aldıktan sonra farkedersem garanti halleder değil mi bir problem yaşar mıyım o konuda?
umut147 dedi: Yazılımsal sıkıntı filan olabilir hiç belli olmaz hocam. Ama arkadaş alışamadığı için sattığı için ben inandım sıkıntısının olmadığına. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sıkıntısı varsa aldıktan sonra farkedersem garanti halleder değil mi bir problem yaşar mıyım o konuda?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.196 Çözümler 86 7 Ekim 2021 #10 solomon.kane dedi: Yazılımsal bir sıkıntısı varsa aldıktan sonra farkedersem garanti halleder değil mi bir problem yaşar mıyım o konuda? Genişletmek için tıkla... Şahsen olacağı zannetmem hocam. En kötü kendiniz stock ROM atar veya fabrika ayarlarına döndürürsünüz.
solomon.kane dedi: Yazılımsal bir sıkıntısı varsa aldıktan sonra farkedersem garanti halleder değil mi bir problem yaşar mıyım o konuda? Genişletmek için tıkla... Şahsen olacağı zannetmem hocam. En kötü kendiniz stock ROM atar veya fabrika ayarlarına döndürürsünüz.