Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 26 Nisan 2022 #1 S20 FE Snapdragon telefonun 6 GB ve 8 GB modelleri arasında, günlük kullanımda ve oyunlarda ne kadarlık bir fark olur, hissedilir mi?
S20 FE Snapdragon telefonun 6 GB ve 8 GB modelleri arasında, günlük kullanımda ve oyunlarda ne kadarlık bir fark olur, hissedilir mi?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 26 Nisan 2022 #2 Jukac dedi: S20 FE Snapdragon telefonun 6 GB ve 8 GB modelleri arasında, günlük kullanımda ve oyunlarda ne kadarlık bir fark olur, hissedilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki fark olur ama 1000 TL'ye değmez şahsen ben 6GB tercih ederdim.
Jukac dedi: S20 FE Snapdragon telefonun 6 GB ve 8 GB modelleri arasında, günlük kullanımda ve oyunlarda ne kadarlık bir fark olur, hissedilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki fark olur ama 1000 TL'ye değmez şahsen ben 6GB tercih ederdim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 27 Nisan 2022 #3 Oyunlarda pek fark olmaz, Android oyunları ağır değil 6 GB RAM oyun tarafında oldukça yeterli. Çoklu işlemlerde cihaz daha seri ve hızlı olur.
Oyunlarda pek fark olmaz, Android oyunları ağır değil 6 GB RAM oyun tarafında oldukça yeterli. Çoklu işlemlerde cihaz daha seri ve hızlı olur.
ibrahimferhadli Hectopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 145 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #4 Jukac dedi: S20 FE Snapdragon telefonun 6 GB ve 8 GB modelleri arasında, günlük kullanımda ve oyunlarda ne kadarlık bir fark olur, hissedilir mi? Genişletmek için tıkla... Düşünmeden 8 GB RAM'lisini al. Geleceği kurtarmak 8 GB. Şu an Android cihazlarda 6 GB idare ediyor ama gelecek sene ya da öbürü sene artık kasmaya başlayacak. Bende 8'lısı var. Çok uygulama yüklü olsa da boş RAM çok kalıyor. O yüzden cihaz hiç kasmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2022
Jukac dedi: S20 FE Snapdragon telefonun 6 GB ve 8 GB modelleri arasında, günlük kullanımda ve oyunlarda ne kadarlık bir fark olur, hissedilir mi? Genişletmek için tıkla... Düşünmeden 8 GB RAM'lisini al. Geleceği kurtarmak 8 GB. Şu an Android cihazlarda 6 GB idare ediyor ama gelecek sene ya da öbürü sene artık kasmaya başlayacak. Bende 8'lısı var. Çok uygulama yüklü olsa da boş RAM çok kalıyor. O yüzden cihaz hiç kasmıyor.