Önemli Biri Centipat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 148 Çözümler 2 6 Mart 2022 #1 Bataryadan, kameradan, performansından ötürü sıkıntı çeker miyim? Ya da bu fiyat bandında alabileceğim başka telefonlar önerebilir misiniz?
Bataryadan, kameradan, performansından ötürü sıkıntı çeker miyim? Ya da bu fiyat bandında alabileceğim başka telefonlar önerebilir misiniz?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 6 Mart 2022 #2 Bende çok baktım hocam, bu aralar telefon arıyorum ama yorumlarında dokunmatik sıkıntılı yazmışlardı.
Bende çok baktım hocam, bu aralar telefon arıyorum ama yorumlarında dokunmatik sıkıntılı yazmışlardı.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 6 Mart 2022 #3 Google Play sorun olmayacaksa P40'da düşünebilirsiniz.
Buraktas95 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.417 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 Snapdragon işlemcilisi alınır.
0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #5 Alınır kullanıyorum.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 6 Mart 2022 #6 Önemli Biri dedi: Bataryadan, kameradan, performansından ötürü sıkıntı çeker miyim? Ya da bu fiyat bandında alabileceğim başka telefonlar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum. Sorularınızı alabilirim.
Önemli Biri dedi: Bataryadan, kameradan, performansından ötürü sıkıntı çeker miyim? Ya da bu fiyat bandında alabileceğim başka telefonlar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum. Sorularınızı alabilirim.
Önemli Biri Centipat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 148 Çözümler 2 6 Mart 2022 #7 Xeonayp dedi: Kullanıyorum. Sorularınızı alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kamerası, dokunmatiği, bataryasından bahseder misiniz? Ve ısınma durumu oluyor mu ya da oyunlarda kasma durumu? Son olarak hangi modelini kullanıyorsunuz? B 52 Stratofortress dedi: Google Play sorun olmayacaksa P40'da düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... P40 Bütçeyi aşıyor biraz.
Xeonayp dedi: Kullanıyorum. Sorularınızı alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kamerası, dokunmatiği, bataryasından bahseder misiniz? Ve ısınma durumu oluyor mu ya da oyunlarda kasma durumu? Son olarak hangi modelini kullanıyorsunuz? B 52 Stratofortress dedi: Google Play sorun olmayacaksa P40'da düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... P40 Bütçeyi aşıyor biraz.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 6 Mart 2022 #8 Önemli Biri dedi: Bataryadan, kameradan, performansından ötürü sıkıntı çeker miyim? Ya da bu fiyat bandında alabileceğim başka telefonlar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben iOS almanızı öneririm.
Önemli Biri dedi: Bataryadan, kameradan, performansından ötürü sıkıntı çeker miyim? Ya da bu fiyat bandında alabileceğim başka telefonlar önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben iOS almanızı öneririm.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 6 Mart 2022 #9 Önemli Biri dedi: P40 Bütçeyi aşıyor biraz. Genişletmek için tıkla... Bence aradaki 500 TL için değer ama tabii siz bilirsiniz.
Önemli Biri dedi: P40 Bütçeyi aşıyor biraz. Genişletmek için tıkla... Bence aradaki 500 TL için değer ama tabii siz bilirsiniz.
Önemli Biri Centipat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 148 Çözümler 2 6 Mart 2022 #10 yusufcan1636 dedi: Ben iOS almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... IOS Düşündüm fakat bu fiyat bandında 2. el bile düzgün bir şey alamıyorum.
yusufcan1636 dedi: Ben iOS almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... IOS Düşündüm fakat bu fiyat bandında 2. el bile düzgün bir şey alamıyorum.