S20 FE alınır mı?

ze10x

Megapat
8000-9000 bandında şu sıralar, sizce alınır mı? Her geçen gün fiyatlar yükseliyor, daha sonra almadığıma pişman olmak istemiyorum. İndirim beklemeli miyim veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir telefon var mıdır?

Hemen al derim o fiyat için çok mükemmel telefon.

7000 TL'ye satıldığını görmüştüm

Xiaomi gibi saçma sapan markalar kullanmaktan iyidir arayüzde reklam cıkmaz hem

Ben 6800 civarına aldım yaklaşık iki ay önce. Fazlasıyla iyi cihaz. Sormak istediğin soru varsa cevaplayayım

Ben 6800 civarına aldım yaklaşık iki ay önce. Fazlasıyla iyi cihaz. Sormak istediğin soru varsa cevaplayayım
Snapdragon'lı alanlardan bazıları ısınma sorunlarıyla karşılaşmış, oyunlarda ve uzun süreli kullanımlarda ısınma oluyor mu? Çünkü bu kadar para verdikten sonra kasma, donma, oyunlarda, uygulamalarda 60 fps'in altına düşmesinden endişeleniyorum.

Benim kullandığım da SD modeli. Pek oyun oynayan biri değilim. Arada bir okey tarzı oyunlar oynuyorum. Bu tarz oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Isınma da çok az derecede var. Yani kullanılmayacak ya da telefonu kastıracak kadar değil kesinlikle. Zaten genellikle şarjdayken güncelleme vs yaparsam oluyor günlük kullanımda değil. Fps sıkıntısını vs bilemeyeceğim tahminimce yaşamazsın. Telefon özellikle ekran ve arka kamera konusunda çok iyi. Tek eksi diyebileceğim şey ön kamerası. Düşük ışıkta daha iyi sonuç beklerdim. Kötü değil ortalama bir ön kamerası var. 120 hz ile yaklaşık 6.30 saat ekran süresi veriyor ortalama olarak. Mobil veri için söylüyorum, wifi ile kullanımda bu süre artacaktır. Başka bir konuya fotoğraf olarak da eklemiştim ekran süresini

Çok sağolun, kafamda telefon hakkında bir fikir oluştu. Umarım ben aldıktan sonra fiyatı 500-1000 TL düşmez

@BERWAR Son olarak siz ne düşünüyorsunuz hocam? bi tık daha bütçe arttırılıp S21 veya S21 FE mi alınmalı yoksa 8500 bandında S20 FE mutlu eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…