S20 FE alınır mı?

Hocam alacağım model Snapdragon 865 olan model o dediğin ısıma sorunu Exynos işlemci olan modelinde var diye biliyorum.

Hocam sıfır gibi normal sıfırı zaten 17k falan.
17k zaten mantıksız onun yerine 17k ya s21fe snapdragon alınabilir.

Hocam aktif kullanıyorum, eğer telefonu çok aktif kullanacaksanız şarj problemi yaşayabilirsiniz benim genelde 6-6.5 saatte şarjı bitiyor. Bir de arayüzünde bazen donmalar oluyor bende onun sebebini tam olarak anlayamadim ama genel olarak memnunum. Bir de @Dr.Watson 'ın dediği gibi ısınma sorunu bende de var hele ki güneşli günde cebe falan konulunca cidden alev alacak gibi hissettiriyor.

17k zaten mantıksız onun yerine 17k ya S21FE Snapdragon alınabilir.

O kadar bütçem yok işte hocam ondan dolayı yenilenmiş halini almak istiyorum.

Hocam 10kya başka önerebileceğin başka bir telefon var mı yenilenmiş olur sıfır olur fark etmez ama 2.ci el almam çünkü garanti olmuyor garantili olanlarda neredeyse sıfır fiyatına satılıyor.

O kadar bütçem yok işte hocam ondan dolayı yenilenmiş halini almak istiyorum.

Yenilenmişler para tuzağı bence. İçine ne koydukları belli değil bataryası belki yan sanayi bilemezsin.

Hocam güneşli günlerde çok çıkmam akşama doğru çıkarım bir de okullar başlıyacağı için çok da kullanmam genel olarak bir günümü çıkartır mı?

Yenilenmişler para tuzağı bence. İçine ne koydukları belli değil bataryası belki yan sanayi bilemezsin.

Hocam onun kağıdı var ne değiştirdiğini görebiliyorsun devlet damgalı olduğu için bir de orijinal ürün kullanmak zorundalar yoksa garanti alamıyorlar.

Vallahi son zamanlarda telefon sektörüyle hiç aram yok hocam o yüzden başka ne önerebilirim bilmiyorum.
Ben pek sorun olacağını düşünmüyorum çünkü benim günümü çıkarıyor şahsen telefona çok bakmadığım için. Sizin dediğiniz senaryolarda da bence günü kurtarır.

Dediklerine bakılırsa S20FE senin bir gününü çok çok rahat çıkartır. İkinci eli bi düşünebilirsiniz. Yine de karar size kalmış. Telefondan gerçekten memnunum beni yarı yolda bırakmadı. Alırsanız da şimdiden hayırlı olsun ne diyelim.

Ekran hariç dediğiniz hiçbirşeye katılmıyorum. 2 senedir kullanıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…