S20 FE ekran sararması nasıl düzeltilir?

Kfl

Hectopat
Bugün S20 FE aldım. Eve gelince ekranın hafif sarı olduğunu fark ettim. Biraz renklerle oynadım ama ayarladıktan bir süre sonra yine sarılaşıyor. Alttan bakınca beyaz ama normal bakınca sarı bir ekran var. Ayarlardan düzeltilebilir mi? Yoksa garantiye mi vermek gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Göz rahatlığı kalkanını kapatın.

Donanımsal ekran sorununa benziyor eğer filtre vs olayı değilse. Değişmesi gerekir. Daha yeni aldıysanız aldığınız yere direkt iade edebilirsiniz veya garantiye gönderip değişim isteyebilirsiniz.

Göz rahatlığı kalkanı veya mavi ışık filtresi adında olan ayarı kapatın, eğer açıksa.
Açık değilse donanımsal hatadır, iade veya değişim talep edin.

Mavi ışık filtresi açık değil, değil mi? Samsung arayüzünde ayarlar ekran kısmında göz rahatlığı kalkanı seçeneği var o açık mı? Açıkça kapatın.
İkisi de kapalı. Bildiğiniz başka bir ayar varsa bakayım olmazsa garantiye vereceğim.

Mavi ışık filtresi açık değil, değil mi? Samsung arayüzünde ayarlar ekran kısmında göz rahatlığı kalkanı seçeneği var o açık mı? Açıkça kapatın.

Hocam ikisi de kapalı demişim ama ışık filtresi yazdığını görmedim. Ayarlarda mavi ışık filtresi yok. Bu ekranın değiştiği anlamına mı geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikisi de kapalı demişim ama ışık filtresi yazdığını görmedim. Ayarlarda mavi ışık filtresi yok. Bu ekranın değiştiği anlamına mı geliyor?
Hızlı ayarlarda olması lazım eğer yoksa hızlı ayarları düzenle seçeneğini seçin ve oradan hızlı ayarlara ekleyin. Bunla uğraşmak istemiyorsanız direk ayarlarda arama yaparak da bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…