S20 FE ekranı sarımsı

EU40

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün 2. el S20FE aldım ekran biraz sarımsı gibi göz rahatlığı acıkmış gibi hisettiriyor sadece ana ekranda oluyormuş gibi hisettiriyor altan bakınca daha net görülüyormuş gibi hisetim bunun bir çözümü var mıdır?

Mavi ışık filtresi ayarı açık olabilir. Ayarlardan aratarak bulabilirsiniz.

Arkadaşlar bugün 2. el S20FE aldım ekran biraz sarımsı gibi göz rahatlığı acıkmış gibi hisettiriyor sadece ana ekranda oluyormuş gibi hisettiriyor altan bakınca daha net görülüyormuş gibi hisetim bunun bir çözümü var mıdır?
Renk doygunluğu yüksek olsa gerek, "ekran" kısmından istediğiniz gibi renkleri ayarlayabilirsiniz. Ayırca "Gece ışığı, okuma modu" gibi şeylerin açık olmadığından emin olun.

Hocam oluyormuş gibi ediyormuş gibileri bir kenara bırakın böyle bir sonuca varamayız. Öncelikle göz rahatlığı kalkanı açıkken durum nasıl buna bakın. Cihaz uzun süre açık tema ile kullanıldı ise zaten bir miktar sararmaya uğramıştır, S20 FE'nin zaten ekranı beyazların bembeyaz olduğu aşırı keskin bir ekran değil. Hatta düşük nit değeri ile zaten çok tatminkar bir ekranda değil, başka bir cihazdan S20 FE'ye geçtiyseniz ekran beklentinizi karşılamamış olabilir. Yakın zamana kadar S20 FE kullanıyordum, özellikle ekran değişiminden sonra bende ekranda içerdeki baskıdan kaynaklı hafif bir IPS panellerdeki ışık sızmasına benzer durum oluyordu. Cihazda bir ekran değişimi olduysa daha önce bu sebep olabilir.

I

Hocam oluyormuş gibi ediyormuş gibileri bir kenara bırakın böyle bir sonuca varamayız. Öncelikle göz rahatlığı kalkanı açıkken durum nasıl buna bakın. Cihaz uzun süre açık tema ile kullanıldı ise zaten bir miktar sararmaya uğramıştır, S20 FE'nin zaten ekranı beyazların bembeyaz olduğu aşırı keskin bir ekran değil. Yakın zamana kadar S20 FE kullanıyordum, özellikle ekran değişiminden sonra bende ekranda içerdeki baskıdan kaynaklı hafif bir IPS panellerdeki ışık sızmasına benzer durum oluyordu. Cihazda bir ekran değişimi olduysa daha önce bu sebep olabilir.

2 el aldım ekran değişti mi bilimyorum A21s ten gectim onun ekranı pls idi daha da tatmin ediciydi ekran modunu canlıya aldım beyaz dengesini de soğuk yaptım biraz daha tatmin edici oldu gelişmiş ayarları da kirmiziyla yeşili kapatım mavi açık ve biraz daha iyi oldu.

Önceki telefonunuz IPS ekranlı bir telefon ise AMOLED'e geçtiğiniz için gözünüz farklı görebilir ekran ayarlarından renk modunu canlı veya doğal olarak deneyin hangisi rahatsa onu kullanabilirsiniz

Ekranı daha bir hale getirdim şu an tatmin edici oldu yazıları vurgulamayı açtım ekstra kartmayı kapatım daha iyi oldu konuda yardımcı olan herkese teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı