Renk doygunluğu yüksek olsa gerek, "ekran" kısmından istediğiniz gibi renkleri ayarlayabilirsiniz. Ayırca "Gece ışığı, okuma modu" gibi şeylerin açık olmadığından emin olun.Arkadaşlar bugün 2. el S20FE aldım ekran biraz sarımsı gibi göz rahatlığı acıkmış gibi hisettiriyor sadece ana ekranda oluyormuş gibi hisettiriyor altan bakınca daha net görülüyormuş gibi hisetim bunun bir çözümü var mıdır?
Hocam oluyormuş gibi ediyormuş gibileri bir kenara bırakın böyle bir sonuca varamayız. Öncelikle göz rahatlığı kalkanı açıkken durum nasıl buna bakın. Cihaz uzun süre açık tema ile kullanıldı ise zaten bir miktar sararmaya uğramıştır, S20 FE'nin zaten ekranı beyazların bembeyaz olduğu aşırı keskin bir ekran değil. Yakın zamana kadar S20 FE kullanıyordum, özellikle ekran değişiminden sonra bende ekranda içerdeki baskıdan kaynaklı hafif bir IPS panellerdeki ışık sızmasına benzer durum oluyordu. Cihazda bir ekran değişimi olduysa daha önce bu sebep olabilir.
Arkadaşlar bugün 2. el S20FE aldım ekran biraz sarımsı gibi göz rahatlığı acıkmış gibi hisettiriyor sadece ana ekranda oluyormuş gibi hisettiriyor altan bakınca daha net görülüyormuş gibi hisetim bunun bir çözümü var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.