S20 FE Exynos vs. Snapdragon

yusufirl

Hectopat
Daha fazla  
Aralarında olan fark ne kadar fark ettirir günlük kullanım için ve telefonu önerir misiniz?

Halihazırda Snapdragon versiyonunu kullanıyorum. Telefonda hiçbir kasma ya da donmayla karşılaşmadım. Günlük kullanım için gayet yeterli. Isınma sorunu yaşamamak adına Snapdragon tercih ediniz. Exynos versiyonunu kullananlar fazla ısınmadan ve bataryanın verimli kullanılmaması sonucu şarjın hızlı bitmesinden şikayetçi.

Teşekkür ederim almayı düşündüğüm için birkaç sorum olacak kamera açısından ve batarya konusundan memnun musunuz ? Orijinal kutudan çıkan adaptörle ne kadar sürede şarj oluyor?
Oyun performansı açısından memnun musunuz yani pek öyle oyun oynayan biri değilim ama wild rift oynuyorum arada deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Arka kamerasıyla gayet güzel fotoğraflar çekilebiliyor. Ön kamerası ise kötü değil ancak çok bir beklentiniz olmasın bir iPhone Ön kamerası değil kesinlikle. Bataryaya gelince, ben 60 Hz'de kullanıyorum ve 7-8 saat ekran süresi alıyorum. Kutudan çıkan adaptörle 1.5-2 saatte tam şarj oluyor.

120 hz kullanımda fark ne kadar olur sizce yani illaki denemişssinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…