S20 FE Google Camera nasıl kurulur?

0x91

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Root gerektirmeden kurulabilen modlanmış versiyonlarını bulabilirsin. Fakat tüm özelliklerini kullanabilmen için Camera2 API olması gerek ve bu S20 FE'da aktif mi bilmiyorum. Play Store'da teyit edebileceğin uygulamalar mevcut teyit ederek aktif ise yükelyebillirsin.

Aktif mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211230-131225_Camera2 Probe.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 259
Son düzenleyen: Moderatör:
Level 3 desteği mevcut fakat full olmadığı için tüm GCam özelliklerini kullanman mümkün değil malesef uygulamayı kursan da. Samsung'un en kötü yanlarından bir inatla full Camera2 API desteği vermemesi cihazlarına...

Level3 ile güzel özellikler geliyor mu peki?
Nasıl kuracağım?

Level3 ile güzel özellikler geliyor mu peki?
Nasıl kuracağım?

Kendi tecrübemden telefonun kendi kamerasından çok büyük bir farkı olduğunu söyleyemem. Yükledim ama kendi kamera uygulaması yerine kullanma gereği duymadım. Farklı forumlara link vermek uygun mudur emin değillim o yüzdne link veremiyorum fakat bulabileceğin en iyi kaynak XDA Developers forumlarıdır genelde bu konularda.

Video vs var mı kurmak için?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız uyarmak isterim, video içeriğinin güvenilirliği konusunda garanti veremem. Normalde desteklenmeyen cihazlara Gcam kurulumu modlu apk ile yapılır ve bu modlu apkların da kullanımı kişisel verilerin güvenliği ve cihaz sağlığı gibi pek çok açıdan risk teşkil edebilir.

Sizce yapayım mı?
Gcamı her açtığımda yeniden cfg mi yüklemem lazım?
Sizce yapayım mı?

@seth2012
Sizce yapayım mı?

@seth2012

Son düzenleme:
Rahatlıkla kurabilirsiniz. Bazı cihazlarda APK yüklemek yeterli oluyor. Sizin cihazınızda root atmaya gerek yok.
Burada config de var. Tabii ki her açtığınızda config yüklemeniz gerekmez. Hiç config yüklemeseniz de olur ama yüklemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…