S20 FE hala alınır mı?

PHECH

Decapat
Bütçem S20 FE'in olduğu düzey de en fazla. O fiyatlara da alınabilecek en iyi telefon olduğunu birçok yerde görüp, okudum. Fakat malum biraz eski bir telefon, 2023 günümüz itibarıyla hala almak mantıklı bir tercih mi olur? Birkaç çerezlik oyun harici oyun oynayan birisi değilim, internette vakit geçirmelik veya video, dizi, film izlemelik kullanırım telefonu. 3-4 sene idare etsin isterim en kötü senaryoda beni, 2 seneye pişman etmez umarım beni. Güncelleme konusunu da takmıyorum kafaya, işimi o zaman zarfına kadar görsün yeterli, o yıllara geldiğimizde yine değiştiririm telefonu zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, iyi telefon. Fakat ben S20 FE SD ile 3 saat ekran süresi alıyorum, büyük ihtimal bana ayıplı telefon geldi. Hepsiburada telefonu iade etmedi hakem heyetine başvurdum.

Her neyse bla bla bla. İşinizi görecek S20 FE Snapdragon alabilirsiniz.

Hocam yurt dışı cihaz almayı düşündünüz mü hiç bakın derim. O fiyatlara çok daha iyi amiral gemileri var

A54 önerebilirim aynı fiyat bandında ve telefon daha yeni piyasaya çıktı.

Samsung Galaxy S20 FE (SM-G780G)'nin 256 GB'lık modelini halihazırda kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene olacak ya da oldu. Kesinlikle F/P ürünü bir telefon. İşlemcisi döneminin en iyilerindendi şu anda da hiç fena değil. Ben oyun oynayan birisi değilim ancak herhangi bir uygulamada donma takılma gibi sorunlar yaşamadım. Şarjı gayet iyi gidiyor. Eğer şarj etme konularına dikkat edersen 4 5 sene rahat götürür diye düşünüyorum. Snapdragon işlemcili olan telefon Android 11 ile çıktı. Bu nedenle bir ihtimal Android 14 güncellemesi de alması mümkün. Kamera olarak beni hiç üzmedi. Düşük ışıkta piyasadaki amiral gemilerinin performansını bekleme ancak gece modu vs gayet iyi. Isınma donma gibi problemleri hiç yaşamadım.

A54 önerebilirim aynı fiyat bandında ve telefon daha yeni piyasaya çıktı.

S20 FE A54'ten çok çok çok daha iyi ve üstün cihaz her şeyi ile üstün.
Sadece 5G'si yok.

Ben S20 FE SD kullanıyorum 10 aydır çok memnunum 7 saat ekran süresi alıyorum 120Hz ve ortaya karışık kullanımda(oyun,sosyal medya,video,kamera...) ayrıyeten BT sürekli açık ve Huawei health arka planda çalışıyor yarı parlaklık.

Corning Gorilla Glass 5 arka kapak.
4 yıl güncelleme garantisi.
5 yıl güvenlik güncellemesi garantisi.
Bluetooth versiyonu 5.3.
RAM 8 GB.
CPU üretim teknolojisi 5nm.
Kamera çözünürlüğü 50 MP.
Batarya kapasitesi (tipik) 5000 mAh.
Ekran boyutu 6.4 inç.
İşletim sistemi daha iyi.

Bir tık işlemci ve hafiflik konusunda önde S20 FE, geleceğe yönelik telefon A54 ve aralarında 3 yaş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…