S20 FE hâlâ alınır mı?

Bütçe
15.000
GT 2 çok ısınıyor diyorlar. Isınmadan dolayı Amoled yanığı yaşayanlar da olmuş. Bütçeyi yükseltip S21FE almak mantıklı olur mu acaba?
Isı ile AMOLED yanığının çok bir bağlantısı yok. GT 2 ısınma sorunlu bir cihaz değil, yük altında tabii ki her cihazın ısındığı gibi ısınır, SD 888, rakibi A14 ile aynı ısı enerjisini yayıyor, ikisi de 8W civarı fakat daha güçsüz. Burdan da varılması gerekilen nokta, SD 888'in probleminin ısı değil, verimsizlik olduğu (Genshin Impact gibi konsol grafiklerine sahip oyunlarda, eğer soğutulmazlarsa ikisi de epey throttle yer.)

@irsuya Genshin Impact tarzı oyunlarla pek işim yok. Clash of Clans, Clash Royale, en fazla da Mobile Legends oynarım. 120HZ de bu oyunlarda ısınmasın ve görüntü kalitesi iyi olsun benim için yeterli.

@irsuya Genshin Impact tarzı oyunlarla pek işim yok. Clash of Clans, Clash Royale, en fazla da Mobile Legends oynarım. 120HZ de bu oyunlarda ısınmasın ve görüntü kalitesi iyi olsun benim için yeterli.
Mobile Legends'ı pek bilmiyorum, 120 FPS'de kamera havuzunun yanında belki hissedilebilir ama rahatsız etmeyen bir ısı olabilir. Diğer oyunlarda kesinlikle olmaz.

Bildiğim kadarıyla GT 2'de vapor chamber soğutma var, S21 FE modellerinde yok. Bahsedilen oyunları pratikte oynamasam da; teoride ısınma dağıtımı GT 2'nin daha iyi olur.

Amoled ekranların yanmasını çok kafaya takmayın, telefonu sık kullanıyorsanız er ya da geç yaşayacağınız bir durum. Önce üst çubukta, sonra da klavyede olacak. Abartıldığı kadar belirgin ve can sıkıcı bir durum değil ve hemen yaşayacağınız bir sorun da değil.

s20 feye 15 bin hak etmiyor diyenler s20 fenin yarı özelliğe sahip iphone 11e 24 bin veriyor

s20 feye 15 bin hak etmiyor diyenler s20 fenin yarı özelliğe sahip iphone 11e 24 bin veriyor

Fiyatı gereksiz bir şekilde çok arttı. Bence alınmaz. Ben şuan kullanıyorum ve çok memnunum fakat bu fiyat ile alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…