S20 FE Hızlı Şarj İçin Type C Kablo Önerisi

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
2 gün önce S20 FE aldım. Cihaz 25W şarj destekli ancak kutudan 15W adaptör çıkıyor. Orijinal adaptör almak yerine iki ucu Type C kablo alıp laptopum üzerinden şarj etmek istiyorum. Laptopumdaki port 25W desteklemiyorsa boşuna kablo almış olurum. Portun kaç watt desteklediğini nasıl öğrenebilirim? Eğer 25W ve üzeri destek varsa max 50-70tl arası 1 metre uzunluğunda hangi kabloyu önerirsiniz?

Laptop: Asus Tuf F15 FX506HE-HN011

Konu hakkında yardımcı olamayacağım fakat ben de 1 hafta sonra S20 FE alacağım, 2 günlük deneyimlerin nasıl? Öğrenebilir miyim?

Konu hakkında yardımcı olamayacağım fakat ben de 1 hafta sonra S20 FE alacağım, 2 günlük deneyimlerin nasıl? Öğrenebilir miyim?
Uzun araştırma sonucu aldım ürünü. S kalitesini uzun zamandır yaşayamıyordum, tekrar tatmak hoş oldu. Özellikle kamerası ve akıcılığı çok iyi. Şarj olarak da ilk şarjda 7 saat ekran süresi aldım. 2. şarjda 4.5 saat aldım. Tabii boşluksuz indirme falan yapıyor, eski düzenimi oturtuyorum. Tam 1 saat 30 dakikada doluyor kutudan çıkan adaptörle. 3. şarjda şuan, bakalım şimdi kaç saat verecek. Bu arada bu süreleri 120HZ ekran aktif ve güç tasarrufu kapalı şekilde aldım. Parlaklık da sürekli %50 üzerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı