S20 FE için ekran koruyucu önerisi

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
Kılıf olarak Spigen alacağım. Ekran koruyucusu da varmış. İkisi birlikte güzel olabilir diye düşünüyorum ama bir önerinizi alayım. Var mı önerdiğiniz cam markası?
Üzerinde fabrika çııkışı koruma duruyor. Eğer o yeterli derseniz almayabilirim.

Camları sadece çizik önlemek için alın. Kırılma önlemesi mantıklı değil pürüzlü bir zemine düşmedikçe o yüzden üstündeki bile yeterli olur.

Almadım, almamanızı tavsiye ederim. Üzerinde hazır olarak gelen gayet iş görüyor.
1 ay önce S20 FE aldım. Kendisiyle gelen ekran koruyucuyla kullanıyordum, ekstra bir ekran koruyucu almadım. 2 kere ekranı çizildi. İlkinde telefonu montumun cebine koyup çıkartırken fermuar tarafından çizdi, ikincisinde telefonu normal kullanıyorken tırnağımla çizdim. Üzerinde hazır gelen ekran koruyucu hiç kullanışlı değil.

Hocam ben de tırnağımla çizdiğimi düşünüyorum. Ekran koruyucu çizilmiştir değil mi telefona zarar gelmemiştir.

Bu konuyu açtığımı unutmuştum. Şu kılıfı ve ekran koruyucusunu kullanıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…