Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 2 Eylül 2021 #11 Evinizin fırın olmasını istiyorsanız gönül rahatlığıyla Exynos S20FE alabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
X XEONNN1 Yoctopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #12 Yanlış bilgi Ozgur1260 dedi: S20 fan Edition almayı düşünüyorum fiyatına göre işlemcisi çok iyi diyorlar. Sizce iyi bir telefon mu? (amacım performans) kamerası önemli değil. Genişletmek için tıkla... Çok ısınıyor tavsiye etmem. Ozgur1260 dedi: S20 fan Edition almayı düşünüyorum fiyatına göre işlemcisi çok iyi diyorlar. Sizce iyi bir telefon mu? (amacım performans) kamerası önemli değil. Genişletmek için tıkla... Evde S20 FE'yi 4K video çekmeye ya da karanlık ortamda 4K 60 FPS video çektiginde S3'ten bile daha kötü bir görüntü alırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
Ozgur1260 dedi: S20 fan Edition almayı düşünüyorum fiyatına göre işlemcisi çok iyi diyorlar. Sizce iyi bir telefon mu? (amacım performans) kamerası önemli değil. Genişletmek için tıkla... Çok ısınıyor tavsiye etmem. Ozgur1260 dedi: S20 fan Edition almayı düşünüyorum fiyatına göre işlemcisi çok iyi diyorlar. Sizce iyi bir telefon mu? (amacım performans) kamerası önemli değil. Genişletmek için tıkla... Evde S20 FE'yi 4K video çekmeye ya da karanlık ortamda 4K 60 FPS video çektiginde S3'ten bile daha kötü bir görüntü alırsın.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #13 XEONNN1 dedi: Çok ısınıyor tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Snapdragon versiyonunda ısınma sorunu yok. 4K video hakkında dediklerin de direkt yanlış bilgi.
XEONNN1 dedi: Çok ısınıyor tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Snapdragon versiyonunda ısınma sorunu yok. 4K video hakkında dediklerin de direkt yanlış bilgi.