S Süleyman Taha Keçeci Decapat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar sadece kamerayı soruyorum. Hangisi daha net ve güzel çeker?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.829 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 20 Kasım 2022 #2 Süleyman Taha Keçeci dedi: Arkadaşlar sadece kamerayı soruyorum. Hangisi daha net ve güzel çeker? Genişletmek için tıkla... Buradan bakabilirsiniz. Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A52s 5G Karşılaştırması - Epey Epey - Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A52s 5G özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Süleyman Taha Keçeci dedi: Arkadaşlar sadece kamerayı soruyorum. Hangisi daha net ve güzel çeker? Genişletmek için tıkla... Buradan bakabilirsiniz. Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A52s 5G Karşılaştırması - Epey Epey - Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A52s 5G özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Kasım 2022 #3 Leon Dayı dedi: Buradan bakabilirsiniz. Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A52s 5G Karşılaştırması - Epey Epey - Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A52s 5G özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Epey sitesinden MP'ye mi bakacak bu kişi? A52s kamera olarak daha iyi bir model diye biliyorum.
Leon Dayı dedi: Buradan bakabilirsiniz. Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A52s 5G Karşılaştırması - Epey Epey - Samsung Galaxy S20 FE - Samsung Galaxy A52s 5G özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Epey sitesinden MP'ye mi bakacak bu kişi? A52s kamera olarak daha iyi bir model diye biliyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 20 Kasım 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan bakabilirsiniz.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.829 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 20 Kasım 2022 #5 Shenzhenn dedi: Epey sitesinden MP'ye mi bakacak bu kişi? A52s kamera olarak daha iyi bir model diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İki cihazında kamera özelliklerini epey üzerinde karşılaştırabilir. Veya YouTube'da A52S 5G vs S20 FE kamera testi de yazabilir.
Shenzhenn dedi: Epey sitesinden MP'ye mi bakacak bu kişi? A52s kamera olarak daha iyi bir model diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İki cihazında kamera özelliklerini epey üzerinde karşılaştırabilir. Veya YouTube'da A52S 5G vs S20 FE kamera testi de yazabilir.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2022 #6 S20 FE (SD) genel anlamda daha iyi bir model.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Kasım 2022 #7 Leon Dayı dedi: İki cihazında kamera özelliklerini epey üzerinde karşılaştırabilir. Veya YouTube'da A52S 5G vs S20 FE kamera testi de yazabilir. Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerindeki değerler ile fotoğraf kalitesi arasında çok fark oluyor. YouTube diye ilk mesajınızda belirtebilirdiniz... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leon Dayı dedi: İki cihazında kamera özelliklerini epey üzerinde karşılaştırabilir. Veya YouTube'da A52S 5G vs S20 FE kamera testi de yazabilir. Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerindeki değerler ile fotoğraf kalitesi arasında çok fark oluyor. YouTube diye ilk mesajınızda belirtebilirdiniz... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #8 S20 FE.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #9 Süleyman Taha Keçeci dedi: Arkadaşlar sadece kamerayı soruyorum. Hangisi daha net ve güzel çeker? Genişletmek için tıkla... Tabii ki S20 FE.
Süleyman Taha Keçeci dedi: Arkadaşlar sadece kamerayı soruyorum. Hangisi daha net ve güzel çeker? Genişletmek için tıkla... Tabii ki S20 FE.