İkisindede ara sıra oluyor.Sorun sadece klavyede mi yoksa ekranda da mı sorun var? Eğer sorun sadece klavyede ise GBoard yükleyip tekrar deneyin, eğer sonuç alırsanız Samsung Klavyeyi ayarlardan verilerini temizleyerek tekrar deneyin. Sonuç alamazsanız ekranda sorun var demektir.
Ancak dokunmatik testi gibi testlerde hiçbir sorun çıkmıyor anlamadığım bu.Sorun sadece klavyede mi yoksa ekranda da mı sorun var? Eğer sorun sadece klavyede ise GBoard yükleyip tekrar deneyin, eğer sonuç alırsanız Samsung Klavyeyi ayarlardan verilerini temizleyerek tekrar deneyin. Sonuç alamazsanız ekranda sorun var demektir.
Hocam anlamadığım şey şu peki bu dokunmatik testlerde herkes çalışıyor ancak gündelik kullanımda telefon ekrani düzgün çalışmıyor.Maalesef sorun donanımsal o halde.
Peki hocam Panel değişimi ücretleri ne kadarBende ayni sorunu Huawei P20 Lite ile yaşıyordum. En sonunda paneli değiştirdim. Testlerin hepsinde ekran çalışıyordu ama iş günlük kullanima gelince ekranın üst yarısı yoktu.
Anladım teşekkürler yardımcı olduğunuz için hayırlı akşamlar.Sizin telefon için ne kadar çıkar bilmiyorum ancak bana 2000 gibi bir fiyat çekmişlerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.