ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 18 Nisan 2023 #21 cumali_032 dedi: Ekrandan jelatinli olarak çıkmıyor. Bu modele jelatin koyulmamış hocam. Genişletmek için tıkla... Ya da o kadar iade gelmiş ki jelatinli versiyonu denk gelmiyor (!)
cumali_032 dedi: Ekrandan jelatinli olarak çıkmıyor. Bu modele jelatin koyulmamış hocam. Genişletmek için tıkla... Ya da o kadar iade gelmiş ki jelatinli versiyonu denk gelmiyor (!)
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #22 Ellie Williams dedi: Telefonu boydan boya saran da mı yok? Genişletmek için tıkla... Boydan boya saran da yok hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim kutuda böyle çıktı.
Ellie Williams dedi: Telefonu boydan boya saran da mı yok? Genişletmek için tıkla... Boydan boya saran da yok hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim kutuda böyle çıktı.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 18 Nisan 2023 #23 cumali_032 dedi: Boydan boya saran da yok hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim kutuda böyle çıktı. Genişletmek için tıkla... İmkansız. Sana da kullanılmış ürün göndermişler.
cumali_032 dedi: Boydan boya saran da yok hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim kutuda böyle çıktı. Genişletmek için tıkla... İmkansız. Sana da kullanılmış ürün göndermişler.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #24 Ellie Williams dedi: İmkansız. Sana da kullanılmış ürün göndermişler. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam? Diğer Youtube videolarında da jelatinsiz gelmiş?
Ellie Williams dedi: İmkansız. Sana da kullanılmış ürün göndermişler. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam? Diğer Youtube videolarında da jelatinsiz gelmiş?
starlock Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 113 18 Nisan 2023 #25 Ellie Williams dedi: Telefonu boydan boya saran da mı yok? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bir tek arkasında jelatin var o kadar.
Ellie Williams dedi: Telefonu boydan boya saran da mı yok? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bir tek arkasında jelatin var o kadar.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #26 Lan daha yeni farkettim jelatin varmış diğer videolarda?
starlock Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 113 18 Nisan 2023 #27 cumali_032 dedi: Lan daha yeni fark ettim jelatin varmış diğer videolarda?Eki Görüntüle 1744764 Genişletmek için tıkla... Evet hocam, ben bunu iade edeceğim fakat bir sonraki gelenin 0 ürün olduğunu nasıl garantilerim?
cumali_032 dedi: Lan daha yeni fark ettim jelatin varmış diğer videolarda?Eki Görüntüle 1744764 Genişletmek için tıkla... Evet hocam, ben bunu iade edeceğim fakat bir sonraki gelenin 0 ürün olduğunu nasıl garantilerim?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #28 starlock dedi: Evet hocam, ben bunu iade edeceğim fakat bir sonraki gelenin 0 ürün olduğunu nasıl garantilerim? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Ben şu an elimdeki telefona yanıyorum. 14 gün hakkım geçti, jelatini kaldırılmış
starlock dedi: Evet hocam, ben bunu iade edeceğim fakat bir sonraki gelenin 0 ürün olduğunu nasıl garantilerim? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Ben şu an elimdeki telefona yanıyorum. 14 gün hakkım geçti, jelatini kaldırılmış
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 18 Nisan 2023 #29 cumali_032 dedi: Lan daha yeni farkettim jelatin varmış diğer videolarda?Eki Görüntüle 1744764 Genişletmek için tıkla... Hocam günaydın Jelatinsiz telefon kalmadı.
cumali_032 dedi: Lan daha yeni farkettim jelatin varmış diğer videolarda?Eki Görüntüle 1744764 Genişletmek için tıkla... Hocam günaydın Jelatinsiz telefon kalmadı.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #30 ImDominatingU dedi: Hocam günaydın Jelatinsiz telefon kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam 14 gün iade hakkım gitti, ne yapıcağım ben?
ImDominatingU dedi: Hocam günaydın Jelatinsiz telefon kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam 14 gün iade hakkım gitti, ne yapıcağım ben?