Hepsiburada ile görüşün, cihazın önceden açılmış vb. olduğunu şu an anladığınızı söyleyin. En kötü THH yolu görünüyor fakat onlar da bir şey yapmaz gibi.
Hepsiburada ile görüşün, cihazın önceden açılmış vb. olduğunu şu an anladığınızı söyleyin. En kötü THH yolu görünüyor fakat onlar da bir şey yapmaz gibi.
*#12580*369# bunu tuşlayiniz. Benim S21 FE telefonda ben almadan 6 ay önce açılmış gözüküyor çalıştığı sürece sorun değil. 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Amazon'dan almıştım. Tüm jelatinleri üzerinde gelmişti.
*#12580*369# bunu tuşlayiniz. Benim S21 FE telefonda ben almadan 6 ay önce açılmış gözüküyor çalıştığı sürece sorun değil. 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Amazon'dan almıştım. Tüm jelatinleri üzerinde gelmişti.
Bu RF Cal diye baktığınız tarih sizin sandığınız gibi telefonu alan ilk kişinin açtığı tarih değil muhtemelen.
Telefonun parçaları üretilip birleştirildikten sonra fabrikada test amaçlı sinyal denemesi yapılan tarih, yani çok büyük ihtimalle cihazın kutulanmaya hazırlandığı tarih bu.
Kesin ve net bilgi bulmadan RF Cal'ı kullanıcının ilk açtığı tarih olarak kabul etmeyin.
Bu rf cal diye baktığınız tarih sizin sandığınız gibi telefonu alan ilk kişinin açtığı tarih değil muhtemelen.
Telefonun parçaları üretilip birleştirildikten sonra fabrikada test amaçlı sinyal denemesi yapılan tarih, yani çok büyük ihtimalle cihazın kutulanmaya hazırlandığı tarih bu.
Kesin ve net bilgi bulmadan rf Cal'ı kullanıcının ilk açtığı tarih olarak kabul etmeyin.
Evet bende biraz baktım detaylara, açıklama aslında telefonun yaşı olarak belirtilmiş. Yani telefonun banttan çıkış tarihi, Bu da demek oluyor ki ben telefonu aldığımda üretim sonrası 6 ay beklemiş, herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Garanti süresi de benim fatura tarihim ile eş değer.